Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza 27

Marcinkiewicz jest żenujący

Polecane posty

Gość iza 27

oglądałam go i tą jego Izabell na tvn24 porażka całkowita ,a żona Marcinkiewicza powinna się cieszyć że się uwolniła od takiego pajaca

Gość tylkozdaj relacje
co za idiotka z tej izunni niema co pokazała klase :D

Gość lansuje się jak myślicie
jaki program wkrótce poprowadzi? :P

ale ta Izabel troche pusta jest myslałam że madrzejsza

Gość lansuje się jak myślicie
Izabel się lansuje nie kazimierz :P

Gość iza 27
ale ciekawe kiedy Izabell go puści kantem,jak ona może cokolwiek z nim seksować ten gość to dno

heeh faktycznie zonie mozna pogratulowac ze uwolnila sie od takiego dwulicowca!! nakazdym kroku powtarzal o rodzinie i zonie, ze to jej zawdziecza swoj wizerunek i ze bardzo ja kocha.. hehe to wlasnie pokazuje jakim jest politykiem: chwiejnym, zmieniajacym zdanie i niekonsekwentnym!!! naiwniak!! mysli ze kochanka go nie zostawi!! nie wiem jak mozna sie w ogle w cos takiego angazowac, skoro poleciala na zonatego faceta, znaczy ze nie waha sie rozbijac zwiazkow...ojj wczesniej czy pozniej go zostawi!!

Gość iza 27
a ja współczuje synom Marcinkiewicza ,że muszą sie wstydzić za tego gogusia

Gość vip nr523
z facetami tak to jest - powącha młodszej pipki i od razu traci rozum

Gość vip nr523
choć po prtawdzie to ta izabella taka młoda nie jest, no ale w porównaniu z marcinkiewiczem...

Gość kufelek z pianką
a żona Marcinkiewicza walczy z nowotworem ,pewnie jej wspaniały mąż bardzo pomaga w chorobie

niech się cieszy jego ostatnie podrygi w mediach:o dla części społeczeństwa jest skończony- ot taki maluczki, dwulicowy człowieczek

Gość Gallina Stellina
Córka Marcinkiewicza jest w wieku tej Izabel. Co jego dzieci o nim myślą??!!!Ojciec z taką "gówniarą" się zadaje... A w ogóle, co tymi facetami się dzieje? Odbija im! Pazura 47l. Edyta PKP 21l. Facet z Rolling Stonesów (Ronnie czy jakoś tak) po sześćdziesiątce a jego laska dwudziestolatka. Baby ich wydoją, wylansują się, a potem zostawią tych "dziadków" dla młodszych.

Gość Marticzka
Każdy jest żenujący na swój sposób. Jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził...... Nie można mowić, że współczujesz jego synom, skoro tak naprawdę może oni go kochają i sie nie wstydzą za niego.....//// każdy jest mądry, ale na swój sposób////

Gość luzak gepard chester
A ja uważam że ta Izabela wszystkim dookoła podobać się nie musi, grunt że Marcinkiewiczowi odpowiada :) Jeśli jej z nim dobrze, jemu z nia też, to niech im razem będzie dobrze i tyle :)

Gość kufelek z pianką
im może dobrze teraz ze sobą ,ale jego bliskim szczegolnie żonie współczuje ,wyssał z niej wszystkie soki i zostawił ,tak będzie miało ponad połowa kobiet bedziecie dobre do czasu a potem won

Gość lakier drzewny
do polityki dostał się bo popierał min życie rodzinne ,a teraz okazuje się że to oszust i mały człowieczek

Gość qit
hehe jednak marcinek przypodobał sie PO i jak widac skutecznie odwraca uwagę ludzi od wazniejszych spraw:o debil chyba nie widzi ze jest tylko marionetką, szkoda mi jego żony

Gość no coz powiedziec typowy
chlop :O nic dodac nic ujac

Żonie nic nie będzie - od rozwodu się nie umiera :) A rozwód z żoną nie oznacza "rozwodu z dziećmi", które zresztą są w większości dorosłe. To jest jego życie - komu ma być w nim dobrze? Sąsiadom? Nie, jemu :) Miałby przez resztę życia być niezadowolonym żeby komuś innemu było dobrze? Poświęcać się? A przepraszam, w imię czego? Może będzie żałował, a może nie, tego nie wie nikt, a przekona sie o tym tylko on sam :) Niektórzy piszą że żona poświęcała się dla niego tyle lat. Może zabrzmi to brutalnie, ale kazał jej ktoś? Zawsze twierdziłam że kobieta powinna mieć tez swoje życie. Bo czasem zdarza się wlaśnie tak że mąz odchodzi a dla niej wtedy jest tragedia i koniec świata, bo okazuje się że poza mężem i dziećmi nic nie ma. Jak mawiają najstarsi górale, nie buduj swojego świata na facecie to ci się nigdy nie zawali :P

Gość qit
a wy cholery nie widzicie ze to gra????

Gość rozbawionahahahaha
ale to jest wkur. ze stary chlop moze sobie pozwolic na mloda... a stara baba na mlodego juz nie... chyba ze jest na maksa zadbana, ale to raczej malo prawdopodobne:/

A mnie to tam w ogłle nie wku*wia... Samo życie :P I piszę to jako kobieta :D

Gość lakier drzewny
to jest nauczka dla dziewczyn i kobiet ,trzeba myśleć i dbać tylko o siebie w d... z facetami

Gość ani dudu
obejrzałem na tvn24 faktycznie beznadziejna para stary satyr i cwaniara

Eee, przesadzacie :D Więcej luzu :D

Gość dsa
Teraz to Izabel... a w rodzinnej wiosce zwykłą Izką była ;)

Gość desperatka z dziewczyny
z tej Izuni, takiego Kazimierza Krzywoustego, pamiętam wsiarza jak z żoną kluseczki robił, stary oszust. A ja mówię o patrz stara jaki mężuś, a to kurviaż, pod chuja wzystkich brał, aby głosowali na niego , katolik zasrany

Gość hejho
jest gdzieś w necie ten filmik z kaziem i izabell? chetnie bym sie posmiala jeszcze raz :D