Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chrumk

Wasze kompleksy i wasze atuty. Piszcie!

Polecane posty

Hehe fajny topik no nie? :) No wiec ja zaczne ;p Moje wady: -garbie sie -nie mam cyckow (w ogole! mam miseczka AA xD jaka siara no nie? a mam juz 16 lat!) -pryszcze na plecach i dekoldzie ;O czasem na twarzy ale to malo -baardzo ciemna brwi ;/ -Dluuuga twarz ;p jak kon xD -za duzo wlosow w niepotrzebnych miejsach ;pp -nie za proste zeby -wielgachne stopy :] zalety: yyyyyyyyy hehe tu musze sie zastanowic ;p -moze to ze jestem wysoka i szczupla? 173cm 50kg -dlugie nogi -duze oczy -pelne usta -dlugie rzesy -ladne dlonie Heheh jak to przeczytacie to pewnie wyobrazicie sobie mnie jako jakiegos potwora ^^ Ale az tak zle nie jest :P Nie jestem ladna ale nie jestesm tez jakas strasznie brzydka ;p A fotki nie dam bo nie chce zeby ktos ktos z moich zajomych widzial ze wchodze na forum dla \"starych\" bab i ze wypisuje takie glupoty xD Z reszta i tak byscie pisali jakies chamskie rzeczy ;)

Gość Głupia i stara
Wcale nie, Ty jesteś ładna, a ja mam same wady, żal mi się robi mnie samej. Jestem żałosna.

Gość hmmm no to ja tez sprobuje
a co napisze. wady jestem gruba za duzo wlosow w niepotrzebnych miejscach tez mam:P dziwne stopy mam:D i tyle. jakbym schudla byloby ok zalety rzesy i oczy usta sa ok na nos nie moge narzekac ladne paznokcie tzn kształt wlosy ladne bez specjalnego dbania brwi podobno mam fajne ale mnie wkurzaja cycki moga byc. ale zeby mi nigdy nie zmalaly. troche mniejsze to porazka. gdybym byla chudsza mialabym talie gdybym byla chudszamialabym ladne nogi:P:P:P

Gość Sratatatatatatatatata
wady: -jestem niska :D -rzadkie wlosy -sredniej dlugosci niesforne rzesy:P -zaskorniki gdzie niegdzie zalety: -piekny kolor oczu -piekne dlonie i paznokcie -male stopy -jedrne i ladne cycki ktore rosna o jeden rozmiar wraz z lekkim przybraniem na wadze :D -wschodnio-polnocne rysy twarzy -proste wlosy -zgrabny i jedrny tylek -dosc proporcjonalna twarz -bardzo malo niepotrzebnych wlosow(moze dlatego ze jestem nat.sredniej ciemnosci blondynka) -okragle biodra -szybkie tracenie na wadze -proste zeby -piekny usmiech :)