Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echhhhhhhhhhh

czy komukolwiek mogłyby się spodobać takie piersi?? zdjęcie.

Polecane posty

Gość echhhhhhhhhhh

jak w temacie...z resztą po obejrzeniu fotki wszystko będzie jasne :( mam koszmarnie asymetryczne cycki :( a mój facet zdradził mnie miesiąc temu...myslę ze to z tego powodu :( :( :( http://www.voila.pl/334/cern6/?1

jeśli facet zdradza cie bo jemu nie podobają sie twoje piersi to go olej

Gość pinaacolada
a czemu masz az taka niestymetrie? bylas z tym u lekarza?

Gość Agataaaannnnn
ile masz lat?/

Gość hmmm no to ja tez sprobuje
masz fajny brzuszek za to!:) a co na to lekarz- wlasnie.

Gość nie dawaj takich zdjec
bo juz monitor zachlapalem :)

O kurczę, współczuję :( Niby nie choroba, ale nieładnie to wygląda. Ktoś musiałby się zakochac, żeby mu sie podobały.

Gość Sratatatatatatatatata
hmmmm:-O nie sa najgorsze,ale niezabardzo mi sie podobaja:-O nie martw sie,kiedys zarobisz i zrobisz sobie sylikony i bedzie super:) kazdej wady fizycznej mozna sie pozbyc:) a Twoj facet to przychlast:-O moj np nigdy nie patrzyl na cyce u bab tylko tylki i twarze,bylo mu gance gal kto jakie ma cyce.nie rozumiem jak mozna zdradzic za cyce albo inne glupoty:-O

Gość echhhhhhhhhhh
byłam, brałam hormony i nic...:( pozostaje jedynie operacja ale na to nie mam kasy :( jestem zalamana...mama 20lat wiec samo raczej sie nie wyrowna...

czy ja wiem w zasadzie caly czlowiek jest niesymetryczny persymona. to jest widoczne i nie da sie tego nie zauwazyc ale ... czy ja wiem..

Gość Agataaaannnnn
pyśl o implancie, bo w innym wypadku bedziesz zakompleksiona i nieszczęśliwa, chyba że siebie akceptujesz w 100%

a ile kosztuje tak okolo taka operacja jednego cycka? zeby sie wyrownaly?

Pinaacolada, to sie zdarza. Mam koleżankę która ma dwa nr różnicy między piersiami. Nosi stanik ze specjalna wkladką żeby nie było widać na codzien a maż i tak ja kocha i tak i z tego co wiem, bardzo dobrze im w łozku razem:)Nie do cycka sie zycie sprowadza:) Wspołczuje Ci autorko, pewnie miałabym straszne kompleksy na twoim miejscu ale jak wiać to nie koniec świata, pozdrawiam

Wiem, że cały człowiek jest niesymetryczny, ale to jest bardzo widoczne (z tej perspektywy:P). Tak na marginesie, to faceci mają łatwiej, bo im NAJWYZEJ może się wychylac w jedną stronę...

Gość Kiwunia
Hmm co tu dużo mówić. Ja mam ten sam problem. Identyczny. Teżbyłam z tym u lekarza. I tylko operacja w przyszłości a teraz tylko akceptacja siebie. Noic więcej. Wiem jak to może w życiu przeszkadzać. Nawet bardzo.

Gość pinaacolada
nie moglabys zrobic opepacji jednego cycka tylko 2ch...

Gość a ja mam rowne jak od linijki
i co z tego skoro sa takie male :( i sutki tez takie niewielkie ehh :(

Gość Facet 999
Nie są złe a poza tym jesteś zgrabna czasem jakaś niedoskonałość może być sexy np. jakaś blizna

Gość Facet 999
Ja np lubię jak kobieta jest ubrana bo kobieta ubrana jest sexem a naga tylko ciałem więc mi absolutnie by to nie przeszkadzało

Gość moje obie sa takie
jak twoja mniejsza a tym masz przynajmniej jedna ladna i duza :) nie chce powiedziac ze tego potrzebujesz ale gdybys zdecydowala sie na korekte to z tego co sie orientuje to przy duzej asymetriii koszt operacji pokrywa NFZ. ale skoro nie jest to dla ciebie wielki problem to olej to, przynajmniej jak znajdziesz wlasciwego faceta to bedziesz wiedziala ze nie dla piersi jest z toba.

Gość szparek
Jesteś leworęczna?

co druga kobieta ma dysproporcje jezeli chodzi o biust.Facet nie mogl Cię zdradzic z tego powodu,gdyz bedąc tak podnieconym trudno zauwazyc jakąkolwiek różnice.Mi sie wydaje,że jestes przewrazliwiona z tego powodu i powinnas postarac sie zaakceptowac siebie taka jaka jestes.

Gość ksiadzz kazimietra
no wiesz z drugiej zaś strony facet ma fajnie, bo ma laskę która ma mały poręczny cycuszek i taki większy już mniej poręczny:D do wyboru do koloru... Polecam akceptacje siebie, powtarzaj sobie że kochasz i akceptujesz swoje piersi do znudzenia a za jakis czas w to uwierzysz, to naprawde działa:D

Gość nie przejmuj sie dziewczyno
ja jestem facetem i uważam że są naprawde śliczne jeszcze niejedna z obwsiłymi cycami chciała by mieć takie jak ty mimo tego że są troszke nie symetryczne ,a twój chłopak widoczne jest głupi jesli zostawił cie z tego powodu .pozdrawiam.głowa do góry i nie przejmuj się .

Gość nie przejmuj sie dziewczyno
aha jesli chcesz o tym pogadać to daj kontakt

Gość akademiczka....
zrob z tego atut. wmawiaj facetom ze jestes inna pozytywnie. z ciekawosci beda chcieli cie uwiesc. bo tak naprawde zawsze pozostaniesz w ich pomieci. ten wlasciwy jak bedzie madry to doceni twoja innosc. zreszta swoje piersi mozesz ukryc pod bluzka. ja mam bardzo ale to bardzo przezedzone wlosy ktorych nie moge ukryc chyba pod peruka ale ajk tu kochac sie w peruce. a moj maz tego nie zaowaza. moj kochanek tez twierdzi ze jestem przewrazliwiona. zreszta nie ten jeden kochanek. moze w ten sposob chcę sie sprawdzic czy jeszcze podobam sie facetom. jestem zawsze usmiechnieta i pogodna ale potrafie tez ryczec z tego powodu w samotnosci.