Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi dzis

Nie wiem co robić?

Polecane posty

Gość smutno mi dzis

Moja bardzo dobra kolezanka che wziasc slub w sierpniu, dzis sie pyta czy bedziemy to znaczy ja i moj facet, no to powiedzialam, ze jak tylko bede mogla, to napewno, zeby dala znac wczesniej , jakas date itp.ale ze nie moge obiecac, bo przeciez duzo sytuacji moze byc nie zaleznych ode mnie. Napisala mi ze to jak ja bym brala slub to ona zrobila by wszystko zeby byc, ze jej by zalezalo. Zrobilo mi sie bardzo przykro, zabolaly mnie jej slowa:(

Gość a ją zabolały twoje słowa
:-(

Gość smutno mi dzis
tylko ze ja nie napisalam jej z enie ebde i kropka, a w sierpnu zaraz na poczatku mam wesele kuzynki, z chlopakiem mielismy jechac na wakacje no przeciez ja tez mam plany powinna zrozumiec, ze jesli bede mogla to na napewno bede, bo mi zalezy i zrobie tak zeby by, ale powiedziala takie slowa w taki sposbo ze zabolalo

Gość az wstyd sie przyznawac
Glupia jestes. Wesele to dla niej wazne wydarzenie w zyciu i chciala bys byla jego uczestnikiem a ty powiedzialas ze nie wiesz bo nie znasz jeszcze swoich planow. Powinnas wstawic jej wesele w kalendarz jako priorytet a pod to wydarzenie planowac wyjazdy itd. No chyba ze ci nie zalezy na tej przyjazni.

Gość smutno mi dzis
no pewnie ze zalezy a glupia nie jestem, ona nie ustalila terminu nawet 1 sierpnia mam juz jednow esle wiec napewno jesli zrobi 1 to sie nie rozerwe bo kuzynka mnie wczesniej zaprosila, a daty nie ma wiec nie wiem co mam wstawic w kalendarzu, a pozatym wyjazd jest tez dl amnie wazny, bo tez bym chciala spedzic troche czasu ze swoim przyszlym mezem, i prosze mnie nie obrazac

Gość fajna z ciebie kolezanka
nie ma co:O

Gość papryczka12
moja dobra kolezanka tez mi nie przyszla na wesele zrobila mnie w huja nawet nie uprzedzila ze nie przyjdzie a obiecala ze na 100% bedzie:P takie sa kolezanki przyjaciolki. teraz jestesmy na "czesc" tylko:)

Gość smutno mi dzis
o matko przeciez jak tylko mi poda date to ja zrobie wszystko zeby w tym dniu byc, a do sierpnia tak daleko z eja nawet nie wiem co sie bedzie dzialo, a slowna jestem a gdybym nie byla to napewno karte z rzyczeniami i prezent byl dala, bo cale studia jej pomagalam i pomagam i raczej o niej nie zapomne. A na wycieczke chcial zabrac mnie chlopak chcial mi zrobic prezent na urodziny i z ta ta cala sytuacja