*malwina* 0 Napisano Luty 21, 2009 prosty i sprawdzony spsoób na schudnięcie :-) próbowałam juz wielu diet.. wierze ze tym razem mi się uda. jest ktos chętny? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olga 68 Napisano Luty 21, 2009 Cześć ja bym się chętnie przyłączyła. Wiele dobrego słyszałam o tej diecie ale nie wiem kompletnie jak się za nią zabrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papryczka12 Napisano Luty 21, 2009 normalnie jecie wszystko ale do 1000 kcal. np moga to byc 2 snikersy na dzien albo 5 dań skladajacych sie z warzyw owocow nabialu itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nuniaaa Napisano Luty 21, 2009 eeeh chcialabym schudnąc z 6 kg,byloby super,ale niestety brak silnej woli :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yokoshiko Napisano Luty 21, 2009 ja bym sie przylaczyla ale wczoraj przeszlam na 800... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam w życiu cel Napisano Luty 21, 2009 ja tez bym sie przyłączyła ale mam swoją diete w ktorej nie licze kalori tylko jem zdrową żywność i robie brzuszki schudłam juz 2 kg w 4 dni. :) Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*malwina* 0 Napisano Luty 21, 2009 ja spróbuje liczyc kalorie. warzywa, owoce, jogurty, chude miesko, ryby itp :-) wszystko co zdrowe plus ruch min. 3 razy w tygodniu. a 1000 kcl bedzie granica nie do przekroczenia :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*malwina* 0 Napisano Luty 21, 2009 mam w życiu cel - ładnie schudłas. brawo. a co jesz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*malwina* 0 Napisano Luty 21, 2009 nuniaaa, olga 68, yokoshiko zapraszam do wspolnego odcudzania :-) yokoshiko zapisujesz to co jesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam w życiu cel Napisano Luty 21, 2009 No ja jem owoce, warzywa, ciemny chleb, sałatki sobie robie [mniam. :) ] , miesko gotowane, płatki na mleku, jogurty, pije ok. 1,5 wody, serki topione. i chyba tyle ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*malwina* 0 Napisano Luty 21, 2009 hmm to bardzo fajny jadłospis :-) ja mam zamiar odżywiać sie podobnie :-) fajnie jesli bedziesz miała ochote pisac tu o efektach no i podziel sie czasem jakims ciekawym przepisem na sałatke :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam w życiu cel Napisano Luty 21, 2009 Ok. :) Chetnie będe tu pisała. :) Dzisiaj jadłam sałatke taka : sałata lodowa, pomidor, papryka, ogórek zielony, rzodkiewka i majonez. Mniam. :) kcal ok. 200 :) polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*malwina* 0 Napisano Luty 21, 2009 czyli to co lubie :-) ja zmykam na imprezke :-) urodziny kumpeli i ostatki :-) a od jutra wielkie liczenie :-) ciesze sie ze bedziesz u pisac :-) mam nadzieje ze inne dziewczyny tez się przyłączą. milego wieczoru pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam w życiu cel Napisano Luty 21, 2009 to udanej imprezki. :) Do jutra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szalan777 Napisano Luty 22, 2009 Witam! Jest wspaniałe odchudzanie produktami Herbalife Ja w ciągu m-c schudłem 7 kg ale to trochę kosztuje Przy stosowaniu tych produktów i opiece jest gwarancja spadku wagi 2-5 kg m-c liczyć kalorie mogę Ci pomóc Wejdż na moją stronę to poczytasz o tych produktach www.jerzyszalanski.mojawaga.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*malwina* 0 Napisano Luty 22, 2009 hej :-) wczorajsza imprezka bardzo udana ale zachowałam zdrowy umiar jeśli o jedzenie chodzi. dzis stanęłam na wage i niestety..... 61 kg ;-( na śniadanko zjadłam banana z łyżka otrębów i activia :-) a wieczorem godzinka w siłowni. Bez ćwiczen i ruchu nie ma szans! pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yokoshiko Napisano Luty 22, 2009 przez pierwsze dni zapisywalam a potem juz nie bo mniej wiecej wiedzialam ile moge zjesc bo sie przyzwyczailam i czulam sie bardzo dobrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*malwina* 0 Napisano Luty 22, 2009 ja planuje zjadac 4-5 posiłków w granicach 200-250 kcl mysle ze tak samo jak Ty po kilku dniach bede miala lepsza orietnacje co ile ma kalorii :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*malwina* 0 Napisano Luty 22, 2009 poprawiona stopka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach