Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ludwika27ccc

jak smakuje mozzarella?kto mi odpowie

Polecane posty

Gość Ludwika27ccc

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Borys Władimirowicz
hmmm jest miekka, troche tłusta i pochodzi pod taki twarozek chociaż to zółty ser - nie wiem jak to opisac

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ludwika27ccc
dobra?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość little by little
mozzarella to żółty ser?:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ludwika27ccc
z jakiego mleka sie ja robi?jest podobna w samku do bryndzy?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sama w sobie jest nijaka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość little by little
dokładnie mam takie same wrażenie że on smakuje niczym :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jak dla mnie to ona nie smaku - smak dodaja dodtaki do niej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
dobra to mało powiedziane :) a taka prawdziwa z rynku we włoszech... slina mi cieknie jak sobie przypomne :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość no.m
nie wlasciwie jakiegos konkretnego smaku... ale ja z pomidorkiem ja jem i uwilebiam tym samym :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość twixiu
Dokladnie, jest bez smaku. Jak sie ja je to tak jakby zulo sie przezuta gume :) Ja nie lubie.Jadlam raz w zyciu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Borys Władimirowicz
wąłsnie ona nadaje sie jako dodatek , np po pizzy albo zapiekanek dobra jest mozarella- fajnie sie roztapia :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Śmietankowa, delikatna, prawie nie czuć soli, miękka, kawałki łatwo się rozpadają, kiedy pierwszy raz skosztujesz czujesz coś co aż chce się pogryźć :) Ja lubię bardzo, świetnie się zapieka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
ale prostaki kulinarne z was :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ludwika27ccc
dziwne ze moze nie meic smaku to do czego sie nadaje?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość twixiu
Dlaczego prostaki kulinarne?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ludwika27ccc
jak smakuje parmezan?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Parmezan smakuje jak wyrazisty ser, jest twardy i śmierdzi skarpetą, idealny do pizzy i makaronów

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mozarella pomodore fresco
ja jak jadlam pierwszy raz mozarelle to mi sie na wymioty zbieralo- serio :D Taka jakas mdla mi sie wydawala. Ale z czasem mi zasmakowala. Ja jadlam mozarelle pokrojona w plastry, z pomidorem- tez w plastry, ukladana na przemian. Calosc polana delikatnie oliwa z oliwek i posypana swieza bazylai- pychaaaa :D Tak jak juz ktos wspomnial, super smakuje na pizzy- jak sie roztopi, to sie niezle ciagnie- mniaaam :D:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Pierwszy raz spróbowałam mozzarelli parę lat temu - nie zachwyciła mnie bo nie ma smaku. Dzisiaj kupiłam znowu i ponownie nie ma smaku także ja nie rozumiem tych zachwytów i mody na ten ser.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×