Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andże

Lubie lody, czy to źle?

Polecane posty

Gość andże

Gość milosnicyseksu
Ja te3ż. I nie tylko te z mleka i cukru. I co w tym złego, że chcę swojemu mężowi zrobić frajdę? On rewanżuje mi się tym samym.

Gość dziś w pomarańczach
Nunca, co do stopki- nie tylko PŁOMIENIE, ale i MOKRE GACIE :)

Gość ---------ania------
milosnicyseksu też ci loda robi?

Gość zalamany tatus
takich nie ma, moja zonka mowila ze miala z 15 ;( potem mnie rzucila dla kochanka ;(

Gość milosnicyseksu
Tatusiu. I dobrze, że nie ma. Natura stworzyła seks po to, żeby ludzie mieli przyjemność. I trzeba się starać, żeby była ona jak największa. Widzimy cię już na którymś z kolei topiku i cały czas się żalisz. A przecież gdybyś dał żonie to, czego ona pragnęła, to by cię nie zdradziła, bo i po co?

Gość milosnicyseksu
oki. ale postarajcie się im dać to, czego pragną! Najpierw odstawiacie chałturę, a później się żalicie, że was żony zdradzają! Może nie wszyscy wiedzą, ale kobieta to też człowiek, ma swoje potrzeby, marzenia i pragnienia, a obowiązkiem męża jest dbać, aby je maksymalnie zaspokoić (ze wzajemnością zresztą).

Gość milosnicyseksu
Co, prawiczku i tatusiu, napisaliśmy prawdę?

Gość Ja tez lubię robić loda
Ja też lubię facetom robić laskę. Bardziej mnie to podnieca niż pieszczoty łechtaczki. Podczas mojego 4 letniego związku małżeńskiego już 3 razy robiłam innym facetom loda. I znając mój pociąg do tych praktyk na trzech razach się nie skończy.

Gość lodylody
Ja też lubię robić loda=> nie masz się czym chwalić:-o to świadczy o tobie:-o

Gość .... xxx....
miała chłopaka od dłuższego czasu. w jego oczach widziałam że uwielbiał jak robiła mu laske. większej przjeności chyba nie da sie zrobić chopakowi. i polubiłam "obciągac" teraz mam takiego co niezbyt za ty przepada .....poznam takiego co będzie chciał na każdym kroku:)17775326 gg

Gość ptycholka
dobry lodzik jest podstawą udanego sexu :) najprzyjemniej jest w ten sposób budzić ukochanego. On słodko śpi a ja zaczynam go lizać i ssać. I budzą się obaj. Mniam

Gość ...xxx....
17775326

to ja jestem prawdziwa wlascicielka nr gg podanego na tym forum! te wypowiedzi napisal moj byly chlopak ktory nie moze pogodzic sie z faktem ze go zucilam i usiluje spieprzyc mi zycie!! Jestes zje..any czlowieku masz nie rowno pod sufitem!! powinienes sie leczyc!!

Gość w kurwiony
uwieżcie mi ja tego ''xxx'' zajebie wiem gdzie skurwielu mieszkasz widziałem Cie w baniach i karolewie już sobie przejebaleś życie ojciec policjant też ci nie pomoże to dopiero poczatek to kurwa ty bedziesz tego loda robił!!!!!!!!!!!!!!! już niedługo!!!!!!!!!!!

Gość niunka1991
dlaczego źle :) to normalne przecież że ludzie sie kochaja na różne sposoby :) ja też lubie :)

Gdyby wszystkie kobiety to kochały to fajnie by było ale te co to naprawdę lubią to proszę napiszcie same nie jesteście mi tego nigdy mało gg 4.6.8.6.3.9.0.1