Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

franciszkamaj

RATUNKU MIGRENA!!!!!

Polecane posty

Najlepiej skonsultuj to z lekarzem ale może amol.ja smaruję amolem skronie i odcinek szyjny kręgosłupa, kładę się z poduszką na głowie i z wacikiem nasączonym amolem pod nos, żeby wdychać ten zapach.uspokaja mnie i ból mija.tyle że ja nie jestem w ciąży.Tak a propo ciąży - gratuluję i życzę zdrowego bobaska:)

Gość ggggrrrryyyytttt
ja probowalam amolu, dobre efekty w moim przypadku dalo smarowanie skroni i w ogole skory glowy mascia BEN GAY(uwaga-smierdzi), ale jak mialam bardzo silny bol glowy to zadzwonilam do mojej ginekolog i pozwolila mi wziac Dekzak (slaby ketoprofen).

Gość Mnie też się to tyczy -
Witam wszystkich migrenowców.Jak to jest w ciąży to nie wiem co można brać a co nie ale mam pytanie co do migreny. Czy podczas ataku może dojść do bardzo niskiego spadku cukru we krwi??? Miałam tak dwa razy że aż straciłam przytomność ale próbuję gdzieś coś wyczytać na ten temat i nigdzie nic nie mogę znaleźć.a tak po za tym to pierwsze słyszę o amolu na migrenę ale skoro pomaga to ja też wypróbuję.

Gość Mnie też się to tyczy -
I znowu mnie dopadła. Przespałam pół dnia i ból nie minął. teraz sobie posmarowałam skronie amolem i czuję straszne cieplo. Może pomoże. Oby.