Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona bardzo

rzucił mnie !

Polecane posty

Gość zawiedziona bardzo

Czy wyobrazacie sobie takie cos,ze facet z ktorym jestescie 3 lata i mieszkacie razem od 2 lat zrywa znajomość argumentując to tym,że za malo wyzywająco sie ubieralam,nie codziennie nosilam mini i ze mam malo jedrny brzuch i powinnam zadbac o cialo?Nawiasem mowiac wage mam na dolnej granicy normy,rozmiar 36 i niejednemu sie podobam.Co to wogole sa za argumenty?wydaje mi sie,że w zwiazku powinno chodzic o troche inne wartosci.Myle sie?

Gość hiiihhhiiiiiiiihhh
powiedział żeby cokolwiek powiedzieć...miał Cię dość.Proste?

Gość xcvcvxvxv
przejadl sie juz toba , tak to jest jak facet ma wszystko na talerzu

Gość zawiedziona bardzo
najpierw mnie podniósł , zapytał ile ważysz jak nasiąkniesz a potem mnie rzucił o betonik.

Gość zyyyyygota
pewnie teraz sie wzial za rozmiar 38/40 zeby bylo za co zlapac i z piersiami :D

Gość zawiedziona bardzo
drugi post nie jest moj,widze,ze bawi niektorych ta sytuacja,ale ciezko sie jest otrzasnac po takim czyms.

Gość sdsdfdf
sama sobie jestes winna. ja nie rozumiem jak mozna dawac komus dvpy przez tyle czasu, jeszcze z nim mieszkac, wszystko pieknie jka na tacy mial koles, a potem sie taka dziwka dziwi ze facet ją rzucil. jaka ty przedstawiasz soba wartośc jako kobieta? wg mnie zadną. dostalas to na co zasluzylas :o dopoki sie nie zmienisz i nie zaczniesz szanowac to jeszcze z 5ciu kolesi cie tak potraktuje jak szmate. pomijajac juz fakt, ze gosciu i tak byl dupkiem wg mnie, ale w sumie byliscie siebie warci

Gość kojvvb
poruchal ile wlezie i teraz znajdzie nastepna - i po co ci bylo te mieszkanie razem ?

Gość sdsdfdf
Każdej nocy, dokładnie o 2.41 wymykam się z domu oknem kuchennym w różowym szlafroczku wujka Stefana, wspinam po rynnie na dach bloku żując po drodze zapamiętale 'Wiejską z Biedronki, po czym wyję do księżyca przez 3 i pół minuty. Mam wrażenie że to mi pomaga na potencję.

Gość kojvvb
Wieczorami ustawiam w dwuszeregu podpaski marki "Bella" a następnie rugam je słownie i chłoszczę bambusowym kijkiem, wyobrażając sobie że jestem kierownikiem zmiany w chińskiej fabryce, który dyscyplinuje załogę. ;-)

Gość muszelka00
Temat jest bardzo mi bliski,bo podobną opcje przerobiłam ostatnio.Nie jest Ciebie wart i już!

Gość zalamany tatus
mnie zonka wykorzystrzystala . . bylem jej sexualnym niewolnikiem . . robila co chciala, wykorzystala, ogolila konto i zostawila swoj spadek genetyczny w postaci dzieci (na ktore nie chce placic i nie oswiedza ich). Zrobili lewe konta z fotomontazami na nasza-klasa i fotka.pl w osmieszajacych mnie pozycjach sexualnych ;( Czuje sie wykorzystany i ponizony ale dzieci nie oddam!