Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonglerka

nie chce odkladac zycia n pozniej!

Polecane posty

Gość zonglerka

chce zyc pelnia zycia, byc soba, wciaz sie uczyc nowych rzeczy, poznawac ludzi i sprawiac, bysmy stali sie dla siebie wazna czescia zycia. kto jeszcze? startujemy:D

Gość zonglerka
dlatego nikomu nie zaluje tego kroku

Gość słodziakk101
Ja też chcę to znaczy od jakiegoś miesiąca 2msc się staram z bardzo dobrym skutkiem:D

Gość fajna z ciebie kolezanka
tak, ja tez stoje do swiata otworem:D

Gość słodziakk101
dwóch miesięcy*

Gość zonglerka
ja tak srednio na jeza stoje, jestem dosc zamknieta i boje sie byc soba. ogolnie jestem aktywna, ale jakos zamknieta na ludzi, czego nie chce. co wy robicie, zeby nie miec uczucia zmarnowania czasu?

Gość słodziakk101
ja ostatnio jakoś się zmieniłam, pokochałam siebie, wybaczyłam sobie niekóre rzeczy... Od nowego roku postanowiłam że zrobie coś z moim życiem i wychodzi mi bardzo dobrze, jestem z siebie dumna:classic_cool: a co do czasu który o dziwo przestał mi tak uciekać, to przestałam skupiać się na zegarku, robić coś od-do, budzę się wcześniej,jem w spokoju śniadanie, jak przebywam z ludźmi których lubię to myślę o tym żeby się cieszyć tą chwilą, a nie myśleć o tym że została np. jeszcze tylko godzina, słucham ludzi, bo wiem że to dla nich ważne... i robie jeszcze wiele innych małych rzeczy które składają się na to nasze życie:D

Gość zonglerka
super, gratuluje. ja tez sie staram i nawet wychodzi, zapelnbam sobie cas po brzegi, ale jeszcze mi wiele brakuje, bo po prostu nadal ciezko mi pokochac siebie.sie popracuje sie:classic_cool: :)

Gość słodziakk101
Co do zamykania się na ludzi, to ja tez zawsze byłam troche niedostępna itd. po prostu nie potrzebuję sie otwierać przed wszystkimi, nie na wszyskich mi zależy... i wiem że ludzie to szanują, co prawda takim osobom trudniej jest znaleźć znajomych, przyjaciół, gdy ludzie mnie lepiej poznają zawsze mówia "myślałem że jestes inna", "bałem się do ciebie podejść" Ja to w sobie zaakceptowałam, po prostu taka jestem i nawet mi to pasuje... No wiecie bliska dla bliskich z dystansem do wszystkich:D

Gość zonglerka
hah, ja tez slyszalam, ze bali sie do mnie podejsc, albo mysleli, ze jestem wyniosla:D ale chodzi o to, ze ja nawet przy moich znajomych dobrych jestem jakas dziwna, taka zdystansowana, nie wiem czemu, czy zle sie z nimi czuje?ale to wspaniale dziewczyny, no ale...

Gość słodziakk101
Ty się chyba źle ze sobą czujesz, popracuj nad pewnością siebie, bo od niej zależy bardzo dużo, może kup sobie jakąś książkę w tym temacie, poczytaj artykuły w necie, powtarzaj sobie że jesteś wspaniała, piękna, cudowna itd. zacznij o sobie dobrze myśleć, możesz się też zdrowo odżywiać łykać witaminki, pić soki bo człowiek wtedy ma dużo energii i polecam sport dodaje energii, ma się lepszy kontakt ze swoim ciałem i ogólnie wypędza złe myśli z głowy w kazdym bądź razie na mnie tak działa:) Pokochasz siebie to ludzie Cię też pokochają, zobaczysz:P

Gość zonglerka
w sumie to lubie siebie, ale gdy jestem sama, jak jestem wsrod ludzi, to ciagle sie czuje"nie taka" jaka powinnam byc. a jaka powinnam byc?tego nikt nie wie:P chyba zbytnio chce, zeby mine lubiano i nic zlego bron Boze o mnie nie pomyslano.:O

Gość ey