Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dualcore

Kobieta z dzieckiem

Polecane posty

Gość dualcore

Czy kobieta ktora ma dziecko moze znalezc w obecnych czasach mezczyzne ktory ja pokocha oraz jej dziecko? Czy trudno o kogos takiego,moze sa tu osoby ktorym sie udalo.

Gość .kama.
noooo jakiez to dziwne pytanie? a dlaczego jest zadawane? odpowiedź jest prosta TAK

A moim zdaniem zawsze mozna znalezc milosc tylko nie mozesz szukac jej nachalnie cz na sile ona Cie sama znajdze:) a sa faceci ktorzy lubia dzieci ja naprzyklad lubie ;) trzymaj sie cieplo

Gość extra87
pewnie znam mnóstwo kobiet które maja teraz kochające sie rodziny pomimo tego że facet nie jest biologicznym ojcem dziecka

Gość dualcore
Ale czy faceci nie uciekaja od takich kobiet i wola sie zwiazac z osoba ktora nie ma dziecka.

Gość dfgdfds
jasne że tak, ale uważam że kobiety z dzieckiem nie powinny rzucać się na pierwszych lepszych bo w końcu facet się zainteresował taką samotną. ja znam kilka przykładów, że są tacy faceci

a co to za pytanie??miłość to miłość jesteś z kimś bo kochasz a nie dlatego że ma psa kota albo dziecko:-)

Gość dfgdfds
moim zdaniem facet jeśli się wiąże z kobieta z dzieckiem to wiąże się z nią i jeśłi to tak zwana miłośc to dziecko mu nie będzie przeszkadzało w pokochaniu tej kobiety

Gość .kama.
no wiesz jeśli facet jest kawalerem i jak sobie myśli o przyszłej kobiecie to na pewno nie myśli o pani z dzieckiem czy z dziećmi. sytuacja zmienia się jak taką poznaje i wtedy zmienia się mu wizerunek wymarzony i wymarzonym staje sie ta z dzieckiem

dualcore zapewniam Cie, ze nie wszyscy ;) nie generalizujmy ;) Jak sie chlopak zakocha w Tobie to nie bedzie mu przeszkadzao ze masz dziecko naprawde ;) jsli bedzie to znaczy ze to nie jest milosc prawdziwa a on nie jest Ciebie wart kazdy ma szanse znalezc milosc zaufaj mi ;)

Gość dfgdfds
no dokładnie miłość to miłośc tylko najpierw trzeba wierzyć w siebie i tym kim się jest

Gość .kama.
oczywiście są rózni faceci,mówimy tu o gościach dojrzałych, a nie o dupkach, prawda?

Gość .kama.
ja jestem samotną matką i mam dwoje dzieci i wcale się nie zamartwiam o przyszłość jeśli chodzi o faceta.

Gość billi
A co jeśli kobieta z dzieckiem poznała facia na gg zaprosiła do domu na pierwsze spotkanie i uprawiali seks. Ona ma szacunek do siebie czy nie

Gość .kama.
obydwoje mieli na to ochotę i ok.moralność to każdego osobista sprawa.

Gość dualcore
A jesli ja go pokocham on mnie tez a dziecko go nie pokocha to co ? Moze byc tak przeciez i wtedy wszystko sie wali.

.kama. i Twoje podejscie jest dobre ;) Powodzenia w milosci zycze :)

Gość .kama.
ojej dua..nie myśl o takich rzeczach na wyrost pomyślisz jak to nastapi. ale nie sądzę że tak się zdarzy, na pewno dziecko będzie potrzebowało czasu,ale jak będzie widziało szczęśliwą mamę to i ono będzie szczęśliwe,uwierz mi

Gość dfgdfds
moim zdaniem jeśli się jest samym trzeba przygotować dziecko do tego że kiedyś może pojawić się w życiu mamy jakis mężczyzna od małego, zdaj sobie sprawę z tego że dziecko kiedys odejdzie a ty zostaniesz sama bo dziecko nie pokochało, wystarczy jak zakcpetuje, pozatym od pierwszego spotkania dziecko nie pokocha obcego faceta bo pewnie uważa tego faceta za konkurencje

dualcore postaraj sie miec w sobie wiecej optymizmu to pomaga naprawde ;)

Gość .kama.
pewnie! pitus ma racje. łap dzień i zakochuj się

Masz mniejsze szanse, niz kobieta bezdzietna, ale jednak nie tak duzo mniejsze. Najwazniejsza jest Twoja osobowosc, charakterm uroda. Zwiazek z kobieta z dzieckiem jest trudniejszy, ale niektorzy Panowie uwazaja, ze warto. A poza tym bywaja faceci z dzieckiem i problemem podobnym do twego ;)

Gość .kama.
z chęcią poznałabym takiego faceta z dzieckiem, żadnego nie znam, mam szczęscie do kawalerów i to młodszych, podobają mi się na początku a poźniej jakoś mi szybko przechodzi,brakuje im czegoś,może właśnie dziecka? hi hi

Anielica z piekła rodem po czesci wynika to moim zdaniem z ideologicznego przymusu mass mediow, ktory tworzy okreslone stereotypy i wzorce postepowania i ludzie wierza w te stereotypy bo w mediach nie jest lansowana idea prawdziwej milosci, ale to wszystko wryfikuje rzeczywistosc :)

.kama. A moze poszukaj kogos przez inernet chodzi mi tutaj o czaty dla samotnych tam duzo samotnych tatusiow siedzi ;) pozdrawiam :)

Gość dfgdfds
ja też jestem samotną mamą ale nie przekreślam się z tego powodu, że sobie nikogo nie znajde,

Ludzie, ktorzy kieruja sie stereotypami wg mnie nie maja wlasnego zdania, ulegaja presji otoczenia i tyle. To przykre, ale nic nie poradzimy :) Najwazniejsze to akceptowac siebie, nie uwazac sie za czlowieka gorszej kategorii, bo niby dlaczego? I cieszyc sie zyciem :)

Gość dfgdfds
ogólnie to dacet zakochuje sie w kobiecie najpierw, a jak już trafi w sidła miłości to nie ma zmiłuj się