Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panicz z dobrego domu

A podobno dziewczyny na kase nie leca ?? Moja opowiesc

Polecane posty

Ja tam jestem bogaty "z domu" (ojciec, gdyby nie "przekręty" z rajami podatkowymi, byłby na pewno na liście 100 najbogatszych Polaków), mam 27 lat, BARDZO pragnę stałego związku ale... nie potrafię znaleźć dziewczyny, która zainteresowałaby się moją osobowścią a nie kasą... Jak podjeżdzam moją "średniowypasioną" piątką (oprócz niej mam jeszcze Mini, Porsche i (w trakcie realizacji zamówienia) Ferrari) pod jakiś klub laski obczajają mnie jeszcze przed wejściem i potem na parkiecie nie mogę się opędzić od "fanek" mojej osobowści, ale jak przyjeżdzam specjalnie na ten cel kupionym golfem 3 do jakiegoś klubu w innym mieście, gdzie nikt mnie nie zna - zainteresowanie niemal zerowe :-( Każda laska poznana przez net po pierwszej randce (spotkanie w parku albo makdonaldzie "bo na dobrą restauracje mnie nie stać") i po przejażdzce moim pyrkajacym dieslowym golfikiem daje sobie spokój, bo jestem "nudziarzem" ale wystarczy, że przyjadę którymkolwiek innym to sami sobie dopowiedzcie koncowke :-o

Gość oczywiśce że lecą
na kasę :O

Gość yyyyhmmmmmm
bywa szukaj może znajdziesz

Gość Bisc
hmmm zyj po swoemu mozna miec duzo forsy ale byc pozytywnie nastawionym do swiata byc troskliwym pozradnym zaradnym odpowiedzialnym bo to jest najwazniejsze

Biorac pod uwage zarobki polakow i ta zenujaca liste 100 naj... bys mnie nie rozsmieszal tekstami \"oprócz niej mam jeszcze Mini, Porsche i (w trakcie realizacji zamówienia) Ferrari)\" Bo byle jaki bogacz sobie zapukic takich zabawek. Ale fantazje masz niezla :)

Gość ulkaz
panicz z dobrego domu - to znaczy tylko tyle, że widocznie nie masz nic poza tym ... Ani urody, ani osobowości ... i to tylko tyle znaczy. ..

Gość dfgdfds
ja nie muszę jezdzić super autem, wolę iść do parku na spacer i się z tobą spotkać z nadzieją na dłuższą znajomość jeśli będziesz fajny i si,e dogadamy, ale ogólnie dużo lasek leci na kasę to przyznam są jednak wyjątki

Może nie masz nic poza kasą? :O :p Chcesz, żeby leciały na osobowosc, ale sorry, musi byc ciekawa. Poza tym, jak spotkasz uczciwą laskę, która poleci na Twą osobowosc, to może się obrazic za sprawdzanie jej. Twoja metoda sama w sobie jest idiotyczna :P

Gość a widzisz..
ja dla odmiany caly zwiazek musialam udowadniac ze nie lece na jego kase i w sumie przez czas jak pracowalam to on na mnie nie wydal wiecej niz ja na niego. Szczerze mowiac to dla mnie nie ma znaczenia kasa.. jednak gdyby dorosly facet zabral mnie do Mc to bym tez zwiala :) chodzi tylko i wylacznie o wybor miejsca, a nie wydane 10 zl na zestaw :)

widać na jakie dziewczyny trafiasz , w sumie czego Ty się spodziewasz od wytapetowanych barbie w mini bardziej skąpych od stringów ????

Gość Bisc
ej Paniczu odezwij sie

Gość ulkaz
ani inteligencji ... :O Ciekawe skąd te felerne geny? Może nie jest Twoim ojcem? pewnie to jakiś bezdomny .. wnioskuje .. Ktoś potrafiący myśleć, nie może być ojcem takiej pustki .. fakt, że jedynym Twoim plusem jest posiadanie ojca, to zbyt mało, aby żyć .... :O

Mowicie ze zle dziewczyny podrywam - hm... to mnie raczej podrywaja a nie ja je. Poza tym dla mnie nie liczy sie wyglad. Wystarczy ze dziewczyna jest bardzo zadbana i szczupla to wszystko jesli chodzi o wyglad - to tak wiele ? Zal ze tak bardzo dla niektorych dziewczyn liczy sie kasa :-o

Gość ulkaz
KamusiaK1990 - w przyrodzie jest równowaga .. pustka przyciąga pustkę .. Co Cię tak dziwi? :O bo nie rozumiem ... :O

Albo prowokacja, albo, kolego, zle celujesz, bo ja [i cale mnostwo innych dziewczyn] jakos polecialam na faceta, ktory nie ma nawet golfa. A moze naprawde jestes nudziarz, co?

Gość Bisc
Własnie moze pieniazde Cie zepsuły!!!!!!!!!!! kasa nie jest taka wazna,MIŁOSC JEST NAJWAZNIEJSZA!

ulkaz - masz rację, nie powinno mnie to dziwić, nie chcę oceniać autora,bo zdaje się,że jest świadom tego,że "panienki" lecą na jego kase a nie na wnętrze, przez co obraża te które tak nie robią ( poczułam się urażona)

Gość ulkaz
panicz z dobrego domu - i z czym masz problem? Ja nie widzę facetów, którzy mnie nie interesują ... A tym bardziej nie zakładam dla nich topików .. :O Po prostu nie istnieją .. są jak muchy .. Co Ty chcesz tu usłyszeć? :O tak naprawdę? :O

Gość ulkaz
Oczywiście, że to prowokacja ... Żaden panicz nie jest tak głupi ... To jakiś kopciuszek chciał się poczuć księżniczką .. :O Tylko inteligencji brakło, aby się postarać ... :O

Gość edek111
makdonaldzie - :)

Gość ulkaz
KamusiaK1990 (kamusia16@wp.pl)

ale mnie rozbawiłeś..:classic_cool: :D dobrze, że chociaż tym tekstem się dowartościowałeś.. :) przestań pindolić jak potrzepany.. biedactwo... :o daj namiar tutaj na siebie to może jakaś kafeterianka chętnie Cię pozna..;) i wierz mi, że siądzie Ci do golfa.. :) bujda..he... ;)

Gość edek111
ten panicz to kretyn i debil - czyżby to nasza pusia ? :)

Gość ulkaz
ten panicz to kretyn i debil - i po co się tak ekscytujesz tym przedstawieniem ... Wiesz, że i tym sporo zdradzasz o sobie? A niepotrzebnie ... bo to tylko dupek, któremu marzy się kasa, bo wyglądu i inteligencji to raczej już nie zdobędzie ... :O

Gość Casssie
tak sie wlasnie zastanawiam czy spotkales sie juz kiedys z jakas dziewczyna o t.z. przecientnej urodzie, i raczej skromnym ubiorze(nie biednym), taka ktora "pasowala by" do twojego golfa. nie wiem dlaczego, ale mam wrazenie ze umawiasz sie tylko z "plastykiem", a dla takiej jak nie ma szpanu to jest nuda. wiec skoro szukasz normalnego zwiazku to radze zmienic pozim grupy z jakiej wybierasz, badz pozwalasz sie wybrac. powodzenia pustaku :-o

Gość uwielbiam lody pistacjowe
odpowiedz sobie sam na jedn zasadnicze pytanie, jakiej ty dziewczyny szukasz, miłej, kochającej, wiernej, na cale zycie? czy ty sam potrafisz byc taki dla drugiej osoby? Powiem Ci tam, ide na impreze, nie ukrywam ze jestes atrakcyjna szczupłą brunetką, faceci leca na mnie strasznie co nie bardzo mi sie podoba a wiez dlaczego, bo wiem ze na pierwszy rzut oka podoba im sie bardziej mój tryłek niz to co mam w głowie, a dosadnie rzecz biorą dwoją się i troja by zaciągnąć mnie do lozka, i wiesz co zawsze konsekwentnie unikalam i spławiałam takich facetów, 2 razy byłam w niby normalnych związkach tzzn Facet normalny nie zamozny, srednie zarobki, ale za to taka z nich banda nieudaczników, ze po kilku miesiącach okazywało sie ze to ja "dokładam" kasy w tym związku! m in place za kolacje, imprezy nawet wyjscie do kina nie mowiąc juz o tym ze pozyczając samochod na kilka godzin samam musiałam go zatankowac, zenada straszna..... i co ty na to? :-p

Gość ulkaz
KamusiaK1990 (kamusia16@wp.pl) gadugadu@tlen.pl - kłamstwo to jest sztuka .. Jak podchodzi do tego półgłówek to temat się nie rozwinie ... ;)