Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panicz z dobrego domu

A podobno dziewczyny na kase nie leca ?? Moja opowiesc

Polecane posty

Gość bożenka marzenka zosia gosia
kobiety z natury maja instynkt zachowawczy i dlatego wybieraja mezczyzn ktozy dadza rade je i ich potomstwo ochronic i zabespieczyc i nie zawsze chodzi tu o majatek czasami musi byc tylko inteligentny silny i postawny mowiac szczeze kto chcial by sie wiazac z fajtlapa facet musi byc operatywny I to jest materializm ? Ty jakis niedorobiony debil jestes :-o A jeszcze zaznaczenie ze kobieta musi byc szczupla :-o Pustak

Gość ulkaz
Hehe ... no chyba, że trafi swój na swego i będzie taki otępieńczo tłumaczył otępiałemu ... (patrz wyżej) niebywałe .. :O

Gość ulkaz
KamusiaK1990 (kamusia16@wp.pl) gadugadu@tlen.pl - po co ludzie piszą bzdury? Fakt, że człowiek nigdy nie jest świadom swej głupoty, to chce zrobić głupich z innych ... i tutaj się rozgrywa gra, kto głupszy... Odpowiedzi mamy ... :P

Gość Nie lubię głupich lasek
Eh się pośmiałam. Mój ex zostawił mnie dla młodszej, bo mi mówił, że ja jestem z nim dla kasy, a ona go kocha. On ze mną dorabiał się od łyżki i stworzyliśmy niezły majątek, a ona nie miała nic. Kochała go - dobre, ciekawe jakby nie miał nic. Wiesz co mu odpowiedziałam, ze to prawda, tylko niech mi zostawi więcej, bo ja jestem materialistka, a ona z miłości to dadzą sobie radę. Eh, jak mnie to rozbawia, że ona go kocha, a ja z nim dla kasy byłam, gołodupiec jak się hajtał nie miał złamanego centa.. Chyba kompleksy kazały mu to zrobić.

Gość ulkaz
KamusiaK1990 (kamusia16@wp.pl) gadugadu@tlen.pl - gdyby to tylko dotyczyło forum, byłoby pięknie ... Real chyba jeszcze gorszy .. :O A ludzi obserwuje zawodowo ... ;)