Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyhmmmmmm

DOŚŚĆĆĆ!!!!

Polecane posty

Gość yyyyhmmmmmm

mam dość Mój facet znowu wyjechał na jakiś czas za granicę - zarabiać. Co chwilę dokonuje wyborów i w skutek tego wyjeżdża to tu tam, a ja siedzę i wiecznie czekam. Mam dość. Coraz więcej facetów się koło mnie kręci, ja odmawiam, bo wiernie czekam na niego. Ale czy on też tak wiernie czeka na mnie ? Mam dość, tych wahań, nastrojów, stresów raz jestem szczęśliwa, bo się kochamy i jest super A za chwilę mam doła, bo on daleko, nie wiem co robi, jak się ma i .... no mam dość :( Co mam zrobić? pomóżcie proszę :(

Gość Bisc
albo wyjezdzaj znim albo zastanow sie zcy nie lepiej miec faceta ktory zawzse znajdzie zcas dla Ciebie bo itacy sa:)

Gość sdsdfdf
nie rozumiem problemu. przeciez mozesz sie spotykac z tymi facetami, co w tym zlego? nie mowie, zebys od razu z nimi spala bo to juz przesada ;) ale isc na piwko, powyglupiac sie, czemu nie.

Gość yyyyhmmmmmm
bisc nie mogę wyjechać do końca 2011 roku :( kształcę się i w sumie to co teraz robię ma zapewnić nam przyszłość jesteśmy razem 4 lata i ciężko się podejmuje decyzje "ostre" co nie zmienia faktu, że się czuje źle Niby jestem z kimś, ale ciągle sama :( buuuu wyć mi się chcę

Gość yyyyhmmmmmm
sdsfdfdf ale ja widzę po nich (zwłaszcza po 2), że pójście na piwko zostanie odczytane jako sygnał na coś więcej A tego nie chcę z 2 powodów: nie chcę narażać swojego związku, a po drugie to fajni faceci a jak się spotkamy i będa chcieli więcej, ja powiem "nie" to może to być koniec znajomości no rozterek mam mase :/