Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna brytwanna

chłopak ze złej rodziny i środowiska

Polecane posty

A wracajac do glownego watku tematu: autorko... nie ulegaj opinia innych, zrob to, co uwazasz za sluszne... i nie skreslaj tego chlopaka.. to nie jego wina, ze ma taka rodzine, najwazniejsze jest to, ze jest od nich inny, ze stara sie... bo na pewno jest wartosciowym czlowiekiem.. Nie ulegaj glupim stereotypom... polegaj tylko na sobie, na tym czegop chcesz, czego oczekujesz... i porozmawiaj z nim...

Gość panna brytwanna
ukrywam przed rodzicami prawde jak o niego pytaja zmieniam temat, wiem że chcieliby dla mnie księcia z bajki, a ja przestałam wierzyc ze taki istnieje i po prostu chce kogos dobrego i mądrego. W kwestii wyjaśnienia bo ktoś pytał - on ma 3 braci i 4 siostry..

Gość Martaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiem ze z nim bede pomimo wielu przeciwnosci moi rodzice nie znaja moich przyszlych tesciow troche sie boje dnia w ktory to nasapi.............ale coz nie bede z niego rezygnowac z powodu jego rodziny kocham go a on mnie

tez ukrywam przed rodzicami ten temat i od razu go zmienia ale bedzie trzeba go niedlugo zaczac

Gość panna brytwanna
czuje że nie cokolwiek zrobie wczesniej czy później bede przez to cierpieć..

a jak dlugo z nim jestes????????

Gość panna brytwanna
poznałam go kilka miesiecy temu ale dopiero teraz uświadomiłam sobie że m az tak zalezy, poza tym rozmawiałam dzisiaj z kuzynem który go zna i nie jest zachwycony tym co robie. Mimo ze sam mowi ze to dobry chłopak to jakoś czuje ze chce mi powiedzieć""uważaj mała"..

hmmm.....czasem warto brac pod uwae to co moia inni a czasem nie bo mozna tego zalowac potem przez cale zycie. ja jestem typem czlowieka ktory nie lubi klotni itd boli to jak matka obzywa mojego chlopaka wiele razy zrywalam z powodu tego bo to co sie dzialo u mnie wplywalo na nasz zwiazek problemy w jego rodzinie stawaly sie naszymi problemami wplywalo to na mnie bardzo studjuje a jak mialam sesje to wogole nie moglam sie skupic draznilo mnie to i odbieralo checi do wszystkiego ale jestem z nim milosci nie oszukam kocham go bardzo

Gość CZarny nickvvvv
up

Gość google nie gryzą 123
podniosę, bo temat ciekawy i rozwojowy