Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika mika

Infekcja pochwy-swedzenie

Polecane posty

Gość kika mika

Witajcie dziewczyny. Mam ogromną prośbę i jeszcze wiekszy problem. Dostalam jakies infekcji pochwy. Swedzenie nie do wytrzymania, wargi stromowe wysuszone i obtarte. Malo tego dzisiaj d Czego uzywac zeby te swedzenie ustalo? Tabletki ostalam okresu wiec do gina nie pojde. Co mozecie mi poradzic? Tabletki dopochwowe raczej odpadaja przy okresie. Ale moze znacie jakis specyfik do przemywania pochwy? Bede bardzo wdzieczna za wszystkie rady. Blagam dziewczyny, pomozcie bo oszeleje za chwile!!!!!

Ja Ci moge poradzic tylko mocno rozcienczony w cieplej przegotowanej wodzie, odkazajacy nadmanganian potasu (uwaga farbuje!) bez recepty, a pozniej clotrimazol Mozesz plukac szalwia i rumiankiem Na wszelki wypdek ogranicz cukry, kup sobie jogurt naturalny, czosnek i cytryne (moze to byc grzybica)

Gość kika mika
Dziękuje!!!!!!!!!!!!!!

Zapomnialam powiedziec, ze Clotrimazol to raczej na zewnetrzne odmiany grzybicy, masc bez recepty A nadmanganian to taki proszek, po rozpuszczeniu zjadliwie fioletowy, ktory barwi na zoltobrazowo. Wystarczy doslownie krysztalek, woda moze byc rozowa. Aha, jeszcze kora debu ma wlasnosci odkazajace, ja takze mozesz zaparzyc. Radze jednak jak najszybciej udac sie do lekarki...

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci