Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to dopiero

allegro

Polecane posty

Gość to dopiero

Moze ktos wie co mam zrobic?Zablokowali mi konto na Allegro i nie moge teraz tam kupowac mial ktos z was tez tak?kiedy odblokuja co mam robic?

Gość wszystkie dzieci nasze są
Trzeba było o tym myśleć zanim złamałaś regulamin.

Gość a co zrobilas

Gość 65e87
to czy odblokują zalezy do tego za co zablokowali

Gość to dopiero
Zalicytowalam rzecz ale nie doczytalam ze nie ma juz w interesujacym mnie rozmiarze.Zadzwonilam do sprzedawcy ale byl nie ugiety.Nawet nie doszlo do wysylki.

Gość 65e87
Ale nie zapłciłas za to?Skoro Ci zablokowali konto to musiał byc trzeci punkt karny. Musisz do nich pisac

Skoro zablokowali ci konto, to znaczy, że taka sytuacja zdarzyła ci się nie pierwszy raz. Mam nadzieję, że już nie wrócisz na Allegro. Nie potrzebujemy tu niepoważnych kupujących.

Gość no dobra dobra
Nie taka sutuacja wczesniej mi sie nie przydazyla.Korzystam z tego samego konta z ktorego korzystal moj syn ale 1,5 roku temu wyjechal do Kanady wiec moze on cos wczesniej zamowil i nie odebral albo nie wiem co?No krew mnie zaleje.

Gość a co zrobilas
cos krecisz. nie wierze ze taka bzdure zablokowali ci konto

Gość a co zrobilas
aha to chyba dlatego. nie mozna krzystac z konta drugiej osoby ;)

Gość no dobra dobra
Korzystalam caly czas z jego konta on przeciez wie o tym.Czesto kupuje na Allegro i nie bylo nigdy problemow.I jestem powazna osoba mam 42 lata...Syn wyjechal wiec nie korzysta z Allegro ale moze wczesniej cos tam nawywijal.

Nie jesteś poważną osobą, bo nie byłaś w stanie przeczytać regulaminu serwisu, z którego korzystasz. Na Allegro zabronione jest korzystanie z cudzych kont.

Gość no dobra dobra
A po cholere zakladac nowe skoro mam juz konto?Syn wyjechal i nie predko wroci wiec bez problemu korzystalam z jego konta.On jak jeszcze byl w kraju czesto kupowal na Allegro wiec ja przejelam po nim konto i wszystko bylo Ok az do teraz .Pierwszy raz zamowilam cos i zrezygnowalam.Sprzedajacy nie poniosl zadnych kosztow bo do wysylki nie doszlo.zadzwonilam do niego i poinformowalam o pomylce.

Gość A20
Właśnie, że poniósł koszty, bo od każdej sprzedanej rzeczy musi zapłacić prowizję niezależnie od tego czy doszło do wysyłki czy nie, a skoro rozmyśliłaś się po dokonaniu zakupu to powinnaś mu koszt tej prowizji zwrócić.

Gość 65e87
zablokowali Ci zapewne za korzystnie konta innej osoby. Regulamin allegro określa jasno, że nie mozna uzyczac kont nawet najbliższej osobie. Napisz do nich meila, że zapoznalas sie regulaminem, nie bedziesz go łamac i prosisz o zgode na załozenie nowego konta. Tamtego konta pewnie juz nie odblokują, ale jesli jedynym Twoim przewinieniem jest korzystanie z konta syna to pewnie pozwolą Ci założyc nowe.