Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 231rewaxfv

niskie kobiety sa malo atrakcyjne

Polecane posty

Gość gość
Taaaaa grubasko

Gość gość
Autor i ktoś kto drąży ten temat ma chyba jakieś spore kompleksy. Potwierdzam niższe majà wieksze powodzenie a co za tym idzie wiekszy wybor bo od niskiego po wysokiego.

Gość gość
Hahaha jestem wysoka i nie chciałabym niskiego. Wiec ty wybór może masz większy, ale co to za wybór? :D

Gość gość
Wybor ogromny od niskich aż po wysokich. Olbrzymie babochlopie, pewnie gire też maż ze 40+ jakie to kobiece. Buehehe

Gość gość
Nie maż ale masz oczywiscie sorry pisz z tel.

Gość gość
Mam stopkę 36 krasnalu :D a ty jaka masz gire? 39 pewnie?

Gość gość
Wzrost jest nieważny, ale to jak traktuje się drugiego człowieka już tak. Wszystkie bluzgające na innych baby odpadają w przedbiegach.

Gość gość
Dodam, ze dłonie mam delikatne i kobiece :) Ubrania dobrze wyglądają na smukłej sylwetce :) nie trzeba biegać do krawcowej skracać lub podwijać jeansów jak dziewczynka z podstawówki.

Gość gość
Buahaha 35/36 zakezy od marki to ja mam wez pomysl jak ty wysoka bys wygladala z takimi stopami przeciez nawet twoje stopy nie utrzymalyby równowagi z biologicznego punktu widzenia to jest awykonalne. Nie kłam bo to jest żałosne.

Gość gość
18:47 i powiedzial to krasnal, ktory wyzywa inne kobiety

Gość gość
autorze powiedz to Herbuć czy Glince !

Gość gość
Ostatnio często widze tematy cyt. "niskie są be" itp. Wysokie musza miec ogromne kompleksy aby ciagle zakladac tego typu tematy. Po takich tematach ewidentnie widac ze przeszkadza wam ten wasz wysoki wzrost i to bardzo. Po co się okłamywac i myslec ze inni sie na to nabiorą to nie wiem.

Gość gość
Przecież większość aktorek uważanych za najseksowniejsze ma max 165cm wzrostu. Kobiety niskie są często bardzo proporcjonalne i mają niemalże idealne ciała, wyżej wymienione jak Herbuś, Glinka, Steczkowska, Salma Hayek, Mila Kunis.

Gość gość
Awykonalne? A jednak :D:D

nie zauważyłam tego żebym małe kobiety miały mniejsze zainteresowanie, mam 164 i nie narzekam , wszytko siedzi w naszych głowach a nie w długości naszego ciała

Gość gość
Anatomia niskiej kobiety: 1/4 duży łeb 1/2 tułów 1/4 krótkie nóżki :D

Gość gość
nie powiedziałbym że w głowach raczej w pipach

Gość gość
Najatrakcyjniejsze ? Hahahaha tak się pocieszaj

Gość gość
Zauważyłam, że niskie za wszelką cenę starają się zwrócić na siebie uwagę, bardzo chcą się podobać, chcą być uznawane za seksowne nawet jeśli nie są :D Nie jestem niska i mam w doopie komu się podobam, powodzenie mam bez starań, a jeszcze mniej mnie obchodzi co myślą o mnie niskie krasnale, z tego co widzę, to krzywo się patrzą na mnie ;)

Gość gość
rzeczywiscie musza miec kompleksy skoro ciagle zakladaja takie tematy i wyzywaja, no coz przykro mi ze musicie podwyzszac swoja samoocene takimi tematami i wyzwiskami

Gość gość
19:06 Krasnale by chciały rządzić czyjaś doopa, wiadomo.

Gość gość
Zabawne, że nikt tu nie wspomniał o intelekcie. Większość wypowiedzi świadczy o jego braku bez względu na wzrost.

Gość gość
Zabawne, że nikt tu nie wspomniał o intelekcie x A jakie znacznie ma intelekt? W związku i tak nie rozmawia się o fizyce kwantowej, tylko o głupotach, wspólnych zainteresowaniach, itd...

Gość gość
Jestem niska ale w zyciu by mi nie przyszlo do głowy załozyc temat typu wysokie są beznadziejne itp. Temat wysokich mnie nie interesuje. Jestem niska i dobrze mi z tym i zawsze mnie draznią takie tematy. Ktoś ewidentnie ma żal d**y.

Gość gość
To jak ty przy duzym wzroscie masz male stopy to musi to wygladac dziwnie i to bardzo tak mega nieproporcjonalnie.

Gość gość
Mnie to tez nie interesuje co krasnale myślą i mówią na mój temat i na temat mojego wyglądu :D obgadujcie, ze mam stopę 40+ :D nie mam, ale krasnale wiedza lepiej. Mój facet odrzucił karlice 155cm.

Gość gość
Nieproporcjonalnie? Tak samo jak ty mówiąc, ze masz długie nogi przy 155cm. No nie jest to możliwe. A jednak.

Gość gość
Mam 168cm wzrostu. To ja od rozmiaru stóp 36.

Gość gość
Żyrafo choc bys nie wiem jak sie starala nigdy nie bedzie tak aby dziewczyny niskiego wzrostu czyli 155 + mialy nogi krótsze niz tułw. Wiec calą swoja teoriè mozesz gdzies wsadzić. Karlice są nizsze od normalmych niskich kobiet, ale to juz choroba wiec zanim zaczniesz wyzywac niskie dziewczyny sprawdz co oznacza slowo ktorego uzywasz.

Gość gość
168 to nie jest wysoki wzrost to co ty sie tutaj udzielasz i bulwersujesz nie rozumiem