Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikirikitiki

a ja dostałam dziś kwiatka bez okazji.. ehh

Polecane posty

Gość mikirikitiki

myślę, że znowu flirtuje przez net...

nie,on ma kochankę 100razy młodszą od ciebie i 200razy ładniejszą z nowymi cyckami....jej kupuje merca a tobie dał kwiatka bo ma wyrzuty sumienia....bywa;d

Gość zalamany tatus
moja zonka (jestesmy w separcaji) nie przyjmuje odemnie kwiatow bo twierdzi ze kochanek daje jej kepsze (ze sklepu) a ja mam suszone lilie na strychu, fiolki i konwalie ;( w czym ten bydkal jest lepszy odemnie? no w czym?

Gość mikirikitiki
no ja jednak stawiam na to, że zaś flirtuje przez net będąc w pracy ehh zaczynam sie przyzwyczajać do tej myśli i to jest najgorsze.. no ale cóż.. to mnie błagał, żebym z nim zamieszkała mnie tuli co 5 minut, mi mówi, że mnie kocha, mi robi śniadanie zanim pójdzie do pracy (mimo, że ja nie pracuje) więc mada faka niech sobie dziewczyna cieszy sie, że jest rozrywką gdy mu się nudzi w pracy, jedną z 20 różnych koleżanek z netu

Gość mikirikitiki
zalamany tatus... no wlasnie on jest gorszy wiesz? kobiety lubia drani a faceci lubią jędze niestety,,, ja tez jestem dobra dla mojego faceta a on i tak szuka rewelacji w necie no ale juz mi sie znudziło tym przejmować 24/dobe, czasem tylko sobie popłacze... no i szkoda, że nie mam z kim pogadac, jestem za granica, nie mam tu kolezanek, nic:( bu

Gość papryczka12
fajnie:)