Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna migosia

CZY TO MOŻLIWE ŻE JUŻ MNIE NIE KOCHA?? ktoś mi doradzi??

Polecane posty

Gość panna migosia

jesteśmy razem 4 lata, mieszkamy razem. za 5 miesiecy pobieramy się.... jeszcze do niedawna kupował prezenty, pisał miłe smsy, przytulał ale już tego wogule nie robi... kiedy mu o tym mówiłam, ze już nie jest między nami , nie śmiejcie się, ale ja się strasznie boję, że mnie nie kocha... przecież za 5 m-cy bierzemy ślub, ja kocham go, okazuję mu miłośc ale z jego strony NIC. nie wiem co mam myślec

Może poprostu stwierdził, że już Cię zdobył i nie musi się starać, Gdyby Cię nie kochał to nie brałby z Tobą ślubu za te kilka miesięcy. Najlepiej powiedz mu, czego Ci brakuje i czego oczekujesz.

Gość edek111
Znów ta magiczna liczba: 4 lata.

Gość panna migosia
uczennica, robię to... pojechał do rodziców na weekend, ja zostałam w domu. napisalam mu smsa czemu tak jest miedzy nami. odpisał że wymyslam. mamy po 26 lat.

Gość panna migosia
na walentynki nie dostałam nawet zakichanego kwiatka;/ wiecie co, ktos kto codziennie mowil ze mnie kocha, tulił, nosił na rękach wypalił się jak nie wiem co. czuję sie okropnie...

Może troche przesadzasz, wiadomo, że z czasem pierwsze zauroczenie mija. Tu jest też błąd wielu facetów za mocno rozpieszczają na początku a jak przychodzi szara żeczywistość to są wielkie żale i rozczarowania.

Gość panna migosia
to prawda właśnie.. ehhh wiesz.. kochac tez mu sie nie zabardzo chce... nie wiem , boję się tego ślubu i co będzie po nim.

Gość korale_czerwone
Tylko rozmowa Ci odpowie na te pytanie...

Gość panna migosia
napisał mi w smsie że się mylę i że on poprostu jest podkurzony, że mieszkamy u mnie --> mieszkamy z moimi rodzicami----> możliwe że mnie odtrącił z nerwów, złości że musi mieszkac z moimi rodzicami??

Gość maybe jjj

Gość korale_czerwone
Ale porozmawiaj z nim w 4 oczy... Wyciagnij to z niego op prostu... Zapytaj sie czy mu chodzi o mieszkanie u Ciebie...