Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---------ania------

długi seks czy krótki

Polecane posty

Gość ---------ania------

Jak kobiety uważacie, z kim być lepiej: z mężczyzną, który za szybko kończy czy z takim który ma problem, bo skończyć nie może.

Gość wilgotna szpareczka
długo i często któtko i bardzo często .... kocham seks

Gość ---------ania------
dodam, że ja wolę tych drugich, bo uwielbiam się długo kochać, tak, żeby mnie biodra polały przez pół dnia później....

Gość z zadnym z nich

Gość wilgotna szpareczka
albo ja chce obu na raz

Gość ale wyborrr
tez zaden , dlugi bywa irytujacy bo ja juz bym chetnie skonczyla ale tak mi glupio go zostawic a z krotkim to co to za przyjemnosc

Gość akademiczka....
kiedys sprawialy mi przyjemnosc szybkie numerki tzw. pieciominutowki. teraz wole delektowac sie sexem. moze byc jeden numerek ale dlugi z roznymi pieszczotami i pozycjami. taki wlasnie mam od mojego kochanka. czuje go potem jeszcze na drugi dzien. i przez kilka nastepnych nie moge o nim zapomniec az do nastepnego razu. facet jest niezastapiony.

Gość KAPITAN BOMBAAAA
Akademiczko, a ile on ci placi za godzine?

Gość akademiczka....
nasz sex jest bezcenny. darzymy sie prawdziwa miloscia. on jest moim pierwszym facetem i mimo ze mamy swoje rodziny to wracamy do siebie kiedy tylko jest na to okazja aby sie kochac.

Gość ---------ania------
akademiczka.... hej hej, ja też mam takiego kochanka

Gość gośćPatka21
zdecydowanie długi :P

Gość gość
Kapitan Jack Sparrow dziś Madzialena Madzialena  trochę czasu mi zabrało, aby zebrać się na roast o Tobie. I pomyślałem, że właśnie ten czas zatrzymał się dla ciebie, tudzież jest łaskawy. Wiesz ten luz, uśmiech, kubek, śmiech ( seriami emoteeeeki), tu błysnąć odpowiedzią na każde buda haja , tu zakręcić kolejnym onanem serią erotycznych uniesień, tu zwyzywać facetów co forum odwiedzają, bo kobiece, tysięczny raz jepnąć brechtem na placka ihaaaa, że normalnie to się kurfa nie da i czas u ciebie musi.. co ja mówię musi, stoi ! w miejscu!. Skąd ty kurfa go masz tyle, od bez mała 10 lat? I tak se myślę, że te beskidzkie koronki mają się coś na rzeczy, bo kto jak nie sprzedawca koniakowskich stringów może go mieć w nadmiarze. Przez cały boży dzień kupujących ten s**t nie uświadczysz, bo komu się zechce kupić majtki sznurówki zrobione przez babę w kierpcach za tysiaka. No chyba, że trafi się jakiś japoński turysta frajer, to jest za co ulepić pierogów na następne pół roku.  Także tego ..znów można zakładać konta, nicki być kometą, potem kometą z wachlarzem, kometą z czarną kawą, hają, mają, …. A może nawet Grześkiem z Mielca…ille to haseł na @?? Mam nadzieję że te ciśnienie idzie koniec końców w co najmniej zielony wibrator.  :P

Gość gość
Uwielbiam sex a jeszcze jak tak z pol godziny moja ciipka jest zajeta to czuje sie wspaniale

Gość gość
czym zajęta, językiem czy kut\asem?

Gość Dojrzałyfacet
Długi zdecudowanie a przedewszystkim długie pieszczoty csłego ciałka oraz wszystkich sfer erogennych tak ma byc .