Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżejki

lewiatanku - jesteś tu?

Polecane posty

Gość dżejki

jestes strasznie fajnym facetem, takim pozytywnym, otwartym...nie wyzywasz, nie marudzisz, po prostu radzisz i pocieszasz ludzi. za mało takich ludzi jak ty:)

Gość jotwuuuu
ano fajny, tez zauwazylam :)

Gość kanda
levviatan przypomina mi kabla, oboje są zajebiści.

Też go lubie, bo jak po sylwestrze leżałam w grypie to dotrzymał mi towarzystwa i pogadał ze mną :D

Też się dziwiłam, dlaczego jest taki normalny... do czasu aż napisał, ze jest prawiczkiem :P

Gość nabuzowany czesław
ja też lubię lewiatanka 👄

Gość mozart
no to ja tez się dołączę, bardzo go lubię:)

heh mnie tez zainteresował ale on chyba nigdy nie zaglada dwa razy na ten sam topik wiem bo raz chciałam go zaczepić:P

tez go lubię:D i zauważyłam że ciężko go złapać bo się odzywa najczęściej w dwóch-trzech pierwszych postach a dalej go nie ma:(

to się nazywa \"dozowaniem swojej osoby w odpowiednich dawkach\", tak aby pozostawiać ludziom niedosyt:D

:( niedosyt jest olbrzymi .. zerknęłam na jego stopkę, ale nigdy nie miałabym siły napisać :o

Levviatan, przecież nikt by Cię tu nawet nie podejrzewał o takie świadome okrucieństwo:P mawronka, toż i taki ma być:P pisz kobieto, jak masz o czym, co Cię powstrzymuje? Levviatan, fanka to świruje!:P

bo nie wiem co napisać :o tak jak i powiedzieć w rzeczywistości , nigdy nie zagadam do faceta tylko będę siedzieć i czekać,śnić po nocach a on nawet nie będzie wiedział że istnieję :o

jeszcze nikt mnie starą ciotką nie nazywał mawronka, tak to Ty życie zmarnujesz:o Nie bój się zrobić czegoś, na co masz ochotę. Pomyśl, co się niby stanie w najgorszym wypadku?:P Co nas nie zabije, to nas wzmocni:)

Gość to ja ci powiem co
------bo nie wiem co napisać najlepiej przeslij na początej fotę i poproś o fotę leviatana, raczej na setke czar pryśnie