Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoła natalkaaa

Chłopak materialista, męska wywłoka

Polecane posty

Gość wesoła natalkaaa

trochę pojechałam w tytule.. :) dla podkreślenia wagi tematu. Otóż zawsze wyznawałam zasadę, iż nie wykształcenie świadczy o człowieku. Pewnie są ludzie, którzy są wartościowi mimo ukończonej zawodówki, ale ja miałam to nieszczęście trafić na osobę, która mnie rozczarowala. Na początku wszystko było super, romantycznie... Osobnik wydawał mi się dobrym, kulturalnym człowiekiem, z serecem. Później jak zaczął głosić swoje poglądy to włos mi sie na głowie zjeżył. Mianowicie raz opowiedział mi jak to zazdrości swojemu sąsiadowi, że jest bardzo bogaty, tak mściwie to powiedział, aż mnie to zastanowiło...... Osobnik ów, z którym sie spotykałam jest powiedzmy to sobie wprost niezamożny, ale zupelnie mi to nie przeszkadzało, ja należę do jak to się mówi niższej klasy średniej. Nie owjając w bawełnę chodzi o to, że chłopak liczył na sex, a że mi sie nie spieszy to stwierdził, że może go bede sponsorować... okropność. Wprost te słowa nie padły, ale dawał mi to do zrozumienia.

Gość wesoła natalkaaa
do góry

"że chłopak liczył na sex" takiego to olej od razu... jak kocha to poczeka a jak nie.. no cóż będzie chciał się do ciebie jak najszybciej "dobrać"

Gość wesoła natalkaaa
ja bardzo lubię mówić wprost, nie mam tematów tabu z chłopakami i tego też oczekuje od chłopaków z którymi sie spotykam. Jestem oburzona tym, że myślał, że będe go sponsorować, ja rozumiem, gdybym była nieatrakcyjna, albo coś, ale żeby w normalnej sytuacji takie zachowanie.... Dawal mi wprost do zrozumienia, że nie ma pieniedzy.. no to co ja miałam mu dać pieniadze?

Gość wesoła natalkaaa
Leviatan no właśnie został olany. niech sobie znajdzie laskę swojęgo pokroju. Po 3 miesiącach idiota zapyał mi sie kiedy wreszcie pójdziemy do łożka. Bezczelność

Gość wesoła natalkaaa
Leviatan, pytanie do Ciebie, czy Twój nick został zaczerpniety z tradycji judaistycznej?

Gość wesoła natalkaaa
czuję sie tak bardzo zdegustowana faktem, że trafiłam na taka meską wywłokę