Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xoreirox

Coś ze mną nie tak?

Polecane posty

Hej. Cały czas wydaje mi się, że jestem brzydka. Gruba i coś ze mną nie tak. Nie podoba mi się moja twarz, uśmiech. I sądzę, że powinnam schudnąć. I od jutra się odchudzam!!! Nie mogę patrzeć na swój brzuch, a czasami nawet na siebie samą. . . Znajomi cały czas mówią, mi że jestem piękna, że sobie coś wymyśliłam... Nie wiem czy to prawda. . . Dlatego podam Wam adres mojej fotki, abyście mnie sami ocenili, piszcie szczerze. Na dowód mojej brzydoty fotka: http://www.fotka.pl/profil/ELectroNIGHT PS; Może ja mam wstręt do samej siebie? ;|

Gość dansundesert
cóż, jesli masz profil ze swoimi zdjeciami, to na pewno nie uwazasz siebie za taka, jak piszesz... ;] pf. jesli juz, to boisz sie wprost zapytac "co o mnie sadzicie?" bo wolisz uzyc taki chwyt, gdzie kazdy CI powie, ześ ładna, zeby Ci samoocene podbic...kazdemu by sie powiedzialo w takim wypadku, och jestes ladna, nie martw sie.. no ale chwyt CI nie wyszedl.

brawo. To nie tak! Nie znasz mnie wiec mnie nie oceniaj... A konto mam, bo dużo znajomych ma, i lubie ich podglądywać :)

Gość geragv
bosz...zdjecie z grubsza kolezanka:)heh,chcesz sie przy niej dowartosciowac???????a tak na marginesie to chyba chcesz zeby Ci wszyscy pisali"jestes sliczna,nie przesadzaj troche wiary w siebie"...zenada!!!!!!Poza tym ktos kto nie czuje sie atrakcyjny nie zaklada sobie profilu na ktorym umieszcza 7 zdjec!!!!!!!!!!!!!ŻENADA!!!!

Gość pomogę i doradzę
szczerze...ładna twarz, może nie jest jakaś bardzo ciekawa ale subtelna, ma ładny kształt, zmieniłabym ubrania i ich tonację. Podoba mi się natomiast naturalność, makijaz jeśli jakis masz to dość dyskretny wiec duzy plus:) daje Ci 7,5 na 10:)

Gość hehehe1234567
Małolata chce sie dowartościowac:) Na co liczysz????? Że wszyscy Ci będą pisali, że nie jest źle i, że jesteś ładna???:) heheh....no nie jesteś-i do tego pustaczek!:)

twoje fotki sugeruja raczej, zeby wszyscy cie podziwiali.... Widać, że ejstes baaardzo młodziutka. Poza tym skoro niby taka gruba jestes to po co ubierasz bluzki, ktore cie pogrubiaja jeszcze?:>

Poza tym.... Wdzięczenie się do aparatu z biustem na wierzchu nie jest smaczne, a tak z innej beczki masz zle dobrany stanik.

Gość pomogę i doradzę
wiesz te kroje wygladasz w tym jak w koszulkach nocnych, nie wiem czy chcialas zeby to bylo pociagajace ale to nie to i popracuje nad kolorami, biel jest ładna, świeża ale myślę, że warto trochę nadać Ci charakterku:) Jeśli chodziło Ci o romantyczny wizerunek to te bluzeczki tez nie dają efektu. Szukaj kolorów z palety dla lata.

Gość hehehe1234567
Wykasuj jeszcze to zdjęcie w tej koszmarnej tunice w paski!!!

Gość pomogę i doradzę
pogrubia to raz i nie ciekawie w tym wygladasz, pierwsze zdjecie najbardziej udane:)

Nie pogrubia ;-P Ja tak wygladam :/ ... Dobra usune, mi też to 1 najbardziej sie podoba :)

Gość pomogę i doradzę
nie wygladasz tak, tylko zle dobierasz ubrania usun tez 2, ta koszulka zupelnie Ci nie pasuje.

Nie jestes mega szczupla, a ten kroj może pasuje jedynie jakims b. szczuplym dziewczynom. Twoja waga jest na pewno w normie, a ty naucz się po prostu dobierać ubrania odpowiednie do twojej figury

Ubieraj dopasowane ubrania (ale nie za bardzo), moze koszule rozpinane? Ewentualnie rob warstwy, czyli koszula a na to sweterek np. rozpinany. Koniecznie podkreslaj wciecie w talii.

Gość papryczka12
jestes w porzadku ale te 2 dziewczyny z ktorymi jestes na zdjeciu sa blee:P

Gość pomogę i doradzę
kolory z pierwszego zdjecia sa juz lepsze od tej bieli i nie musisz sie tak odkrywac cala zeby wygladac ladnie, zgrabnie i zmyslowo. To co zakarywa a fajnie lezy bardzie rozbudza wyobraznie niz wywalenie golego dekoltu czy zbyt obcisla tunika. Czasem decyduje o tym jakis maly dodatkowy akcent ciekawy wisiorek na szyi, jakis szal, ktory troche odkrywa troche zakrywa, musisz pokombinowac:)

Gość jaaaaa84
ile wazysz?????/

Gość dansundesert
no patrz..rzeczywiscie ejstes zakompleksiona... skoro usuwasz foty i wierzysz innym. skoro jednak faktycznie nie jestes az taka pewna siebie jak mi sie zdawalo na poczatku i skoro faktycznie myslisz, ze jestes gruba, to CI powiem tak: nie jestes. masz uroczą buźkę i delikatne, subtelne rysy twarzy. Nigdy nie przesadzaj z makijażem, bo masz ładną twarz bez kosmetyków. nie jesteś gruba, ale jeżeli sama wiesz, że np masz wiecej tluszczyku niz my to widzimy na "zdjeciach ubranych" np na brzuchu, to nie odchudzaj sie, bo w twoim wieku na dobre ci to WCALE nie wyjdzie, tylko cwicz. wiem, ze czasem sie nie chce, ale im szybciej nauczysz sie samodyscypliny,t ym lepiej dla Ciebie. i jeszcze coś. tamte zdjęcia były OK. tylko jedno bylo niefajne... z tym stanikiem na wierzchu.. pamietaj, ze poki jestes mlodziutka to naprawde nie musisz zwracac na siebie uwagi w erotyczny sposob, mimo ze by sie chcialo... bo potem dziewczyny takie jak Ty placza na kafe, ze je chlopak wykorzystal i zostawil...heh... nie spiesz sie z niczym, bo to blad...zachowaj dla siebie troche tego jeszcze dziecinnego swiata. pozdro

Ok ;) Musze popatrzeć na tą strone co mi wysłałaś. Hmmm, mówisz. Tajemniczość, to jest to :)) ...Właśnie dodaje takie zdjęcie w niebieskiej koszulce, hmmm tam wygladam nieco bardziej kobieco, zaokroglone to i tamto. Sądze, że jakaś dieta sie przyda.