Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajakjakajaaa

kto ma rybki?bo mam problem

Polecane posty

Gość jakajakjakajaaa

za jedna ciagnie sie dluuuga kupa, taki cienki flaczek, ostatnio ciagle byla atakowana przez inna, dzis widzialam ze juz nie ma sily uciekac ,wiec ta wariatke co atakuje odseparowalam do sloika, ale od tamtej pory ciagnie sie za ta poszkodowana to dluugie cos, boje sie ze zdechnie :( a moze to tylko kupa?a moze nic groznego? kto wie??

Gość jakajakjakajaaa
ale taki duuuuuuugi??? i ogon ma pogryziony a co mam zrobic z ta wariatka??wpuscic spowrotem?bo moze one uprawiaja milosc a ja mylse ze sie gryza, nie znam sie , od tygodnia mam akwarium

a jkai to gatunek moze masz zle dobrane gatunkowo rybki i dlatego sie gryza

jak ma ogon poszarpany to się gryzą. ale nie możesz tej rybki trzyymać w słoiku bo tam nie ma tlenu.

jak ma poszarpany ogon to na pewno to milość nie jest :) oddaj komuś ta agresywna rybke albo zaczekaj i wpuść po jakimś czasie, tylko uwazaj zeby temperatura w tym sloiku byla taka jak w akwarium, do ktorej ta rybka byla przyzwyczajona. a jakie to ryby??

Gość spusc w kiblu ta co atakuje
i problem z głowy

Gość jakajakjakajaaa
nie wiem jakie to ryby :( malutkie, i takie pozostana, jedna jest biala w czarne plamki-ona jest neutralna, wesola inna pomaranczowa-pogryziona z flakiem a ta wojowniczka jest czarna z pomaranczowym albo zoltym pyskiem ponoc sa z tej samej serii, bo specjalista mi wszystko zalatwial na poczatku nie reagowaly na siebie, potem bylo coraz gorzej, tak ta czarna stawala debem , jakby na skos przed ta pomaranczowa

Gość jakajakjakajaaa
tak jakby sie stroszyla

Gość jakajakjakajaaa
to czyli ona nie zdechnie???ta z tym flakiem? bo moze cos zle zrobilam ze ona tak wyglada?

czasem tak jest ze rybki 'sie gryza' wtedy najlepiej odizolowac ta agresywna. moze z powrotem Ci ja w sklepie przyjma tzn wymienia na inna

Gość jakajakjakajaaa
moze.... tak popatrzylam sie na ta poszkodowana i ma tak obrzarty ogon, ciagle schowana siedziala pod filtrem, nie zauwarzylam ze jest pogryziona, ale teraz widze ze juz jest zywsza :) dziekuje wam za odpowiedzi,humor mi sie poprawil :) dzieki :) agresywna oddam do sklepu, a do sloika wdmucham powietrza rurka,wiec przezyje, a w pon,zaniose do sklepu