Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karyanya

Gdy facet zachwyca się inną

Polecane posty

Gość nie-dziwna
jesli Cie kocha to moze jest porzadny tylko nie rozumie,że jest Ci przykro bo mu tego nie okazałaś.....:/

Gość nie-dziwna
zrob cos w koncu z tym i bedzie lepiej.

Gość karyanya
Mi sprawia przykrość zwykłe stwierdzenie "Jest bardzo ładna miło na nią popatrzeć" Chyba jestem chora :( wydaje mi się wtedy od razu że jest lepsza ode mnie

Gość nie-dziwna
to troche chore , ale jak słyszę tylko ładna bez "bardzo" to już świeci mi się czerwona lampka, ostatnio mój facet specjalnie powiedział do mnie "Kasiu" żeby mnie wkurzyć, a potem jeszcze "Basiu" i myślałam, że go zabiję,ZAZDROŚĆ TO CHOROBA .Ale masz prawo żeby ją mieć a on powinien zrozumieć , że tego nie lubisz

mój mąż zachwyca się innymi ,ale ja mu nie zabraniam :) sama mu pokazuje na mieście zobacz jaka dupa idzie sama lubię popatrzeć :) ufam jak będzie miał puknąć to i tak puknie :d to samiec i nawet się nie dowiesz :) tacy są faceci to bolesne idż z facetem na kompromis :) dajcie trochę swobody facetom ,a zobaczycie jak będą za wami latać nie okazuj zazdrości za dużo bo facet czuje się bardziej wartościowy i to wykorzysta przeciwko Tobie :) pozdrawiam

małe pytanie dlaczego sugerujecie ,że kobieta ,która jest piękna i atrakcyjna jest głupia i nie posiada inteligencji tak prezentują swoje opinie puści ludzie :)

Gość gość
sama mu pokazuje na mieście zobacz jaka d**a idzie sama lubię popatrzeć nnnn tak pokazuj,zachwycaj sie,tylko czekac az Ci trojkacik zaproponuje:P

Gość gość
a jaka to aktorka co sie nią tak zachwyca ?