Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeresnia0000

brązowe plamienia - temat wałkowany, ale BARDZO WAŻNY !

Polecane posty

Gość czeresnia0000

Witam, Postaram się pokrótce przedstawić swoją sytuację : ostatni okres zaczął się 28.01.2009 r. a skończył około 2.02.2009 r. następny wypada koło27-28.02.2009 r. od jakichś 3 dni mam brązowawe plamienia z pochwy.początkowo były bardziej pomarańczowe, jednak dziś zauważyłam krew. coprawda to tylko maluteńkie krwawienie, któremu towarzyszy lekkie kłucie w podbrzuszu (może stres ? ). wydzielina jest raczej lejąca, niczym ta z jajeczkowania, jednak momentami zmienia się na lekko serowatą. czy ktoś ma pojęcie co to może być ? ps.całkiem niedawno przechodziłam grypę ps2. koło 6 współżyłam ze swoim chłopakiem - z prezerwatywą oczywiście. nie wiem czy to ma jakiś związek, ale postanowiłam dopisać . z góry dziękuję.

Gość Julka 18 lat
Witam! Możliwe że to stres (sama tak miałam), lub po grypie( również doświadczyłam), ale na twoim miejscu udałabym się do ginekologa, tez mialam podobny przypadek (ale nie wpsółżyłam z facetem). U ginekologa okazało się ze mam torbielka (małego:) ) na jajniku i to prawdopodobnie przez to . Dodam, że miałam tak przez 2 miesiące pod rzą. Teraz lecze się hormonalnie i wszystko po pół roku wróciło do normy.Dodam że ginekolog ostrzegał ze takie rzeczy same nie znikają.

Gość czeresnia0000
dzięki Ci za odpowiedź. czytam już różne fora i mam mętlik w głowie. mam nadzieję, że jeszcze ktoś odpowie na mój pierwszy post : )

Gość czeresnia0000
podbijam...