Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddddddddddqqqqq

wracac do Polski czy nie???

Polecane posty

Wyjecha;lam 5 lat temu z dziecmi ale tesknimy ,bylam, bez pracy i alimentow tzn cos tam mialam ...

;))

Gość msnvklfnvre
a gdzie jestes? ja w de, tez tesknie, ale ,ysle, ze tu lepiej ulozy mi sie zycie. z reszta zobaczymy. ale do pl na razie nie chce, choc tesknie, ale trzeba myslec racjonalnie, z czegos zyc trzeba.

Anglia , tutaj mam poukladane zycie i finanse tez ale chorka tesknie,

Gość jesli masz kupe kasy na koncie
aby w cos zainwestowac albo dobre wykształcenie to mozesz wrócić a jak nie to lepiej tam siedz ....na zachodzie bez zmian :P

Gość nie wracaj.
kryzys jest, nie ma pracy i ogólnie do dupy :-o Ja sama jadę za tydzień za granicę

rozumiem , nie bylam w Polsce 3,5 roku moze dlatego tak mnie ciagnie, ale myslalam ze ze moze juz jest lepiej .

akurat ja tam w Polsce nie narzekam..:classic_cool:.. mi tu fajnie jest..i zdowie dopisuje..i kasa..;) a ile nerwów w to włożyłem? :o ale teraz jest malina :)

Gość msnvklfnvre
ja mam dobre wyksztalcenie, jestem fizjoterapeutka po uniwerku, dwa dobre kursy za kupe kasy skonczone ale co z tego, skoro jedyne, co znalazlam w Lodzi to staz za 670 zl, smiech na sali. dlatego tu zostane, bo ten kraj daje mi lepsze mozliwosci i docenia moje wyksztalcenie a nie robi sobie kpin z czlowieka.

to straszne wiedziec ze tam nic sie nie zmienilo , mys;lam ze jak chlopcy skocza podstawowke to wroce;))

Gość nie wracajcie dopóki nie bedzi
was stac na urządzenie sie w kraju za SWOJĄ KASE a nie za polski kredyt :O ...ja akurat nie mam powodów do narzekan .Budujemy z mezem dom ,oboje pracujemy mamy malenką rodzinnna firme ale widze jak wielu np moich sąsiadów i znajomych sie męczy .... Bo pensja jednego to ok 1500 zł a same rachunki to ponad 1000 zł na miesiąc ...a gdzie edukacja dzieci a ubranie a wyposazenie do szkoły a jak nie daj bóg zachoruje ktoś 😠 ...i u nas nieraz jest cieniutko wiec siedżcie tam sobie i pracujcie

Gość Maćko SWE
Ja siedze za 7500zl netto i jak wroce to na pewno nie bede bral kredytu, bo bede mial wystarczajaco oszczednosci. A i kraj - Szwecja - bardziej przyjemny do zycia. 0 moherow :)

;)) mochery no coz taki kraj,