Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyssana

wampiry energetyczne

Polecane posty

Gość gość
Uzdrawianie po zatruciu energetycznym i oddawanie moczu ... wstaje i kibelek razem z matka Ta sama godzina przez pare dni ... Oczy klekocza muzg to samo ... efekt plynu Dogrywka do korony zmarlej rodziny

Gość gość
Z Pięć nakladek na serce kilka koron z ustawieniami do manipulacji Sen jak w letargu pod kontrola ... Trawienie wstrzymane ... brzuch dograny jakimś cewnikiem razem ze sercem ...grzebali jak drutem energetycznym

Gość gość
Sliskosc blatu np w telefonach to ich energetyka jak trefne multimedia ... dziwieki Mowa ich to bardzo szybki jazgot ... jak i poruszanie sie przyjscie nowej istoty to dziwiek Urzadzenie buczace w moim pokoju to ... cos co pozwalalo przesluchiwanie muzyki ... oczyszcza też otoczenie

Gość gość
Andrzej Duda mówi o sobie że jest energetycznym wampirem.

Gość gość
Szum w uszach to zaslona do słyszenia ... serwer w glowie

Gość gość
Bys oc**iol z tej wiedzy tak mi powiedzial ... alleluja

Gość gość
Wachadelko prawde powie ... a kto kiwa nim ? Istota siedzaca w tobie To swiat matrixa i faceci w czerni Blysk i cuda a wampiryzm to podpinki do astrala Karty maja znaczniki dla ... Raj to zabawa energiami ... palacymi sie i podnoszacymi temperature jak w piekle

Gość gość
Leczenie ... cuda to oddawabie zycia po smierci pod kontrola ...

Gość gość
Mikrofibra zbiera dymne istoty z kart telefonicznych ... np podlogi mam oblepione tym ... okna .... sprzet zadna tam elektryzacja ... z tym mozna rozmawiac Blokują mi dzialanie sprzetu

Gość gość
Mikrofibra zbiera dymne istoty z kart telefonicznych ... np podlogi mam oblepione tym ... okna .... sprzet zadna tam elektryzacja ... z tym mozna rozmawiac Blokują mi dzialanie sprzetu

Gość gość
Pojawienie istot w domu zaczelo sie lamaniem noży ... czubki ... robili to oczewiscie moimi rękoma ... przylepiajac sie na glowe i manipulujac myslami ... Bzdura powie niejeden ...BÓG WSZECHMOG

Gość gość
Pojawienie istot w domu zaczelo sie lamaniem noży ... czubki ... robili to oczewiscie moimi rękoma ... przylepiajac sie na glowe i manipulujac myslami ... Bzdura powie niejeden ...BÓG WSZECHMOG

Gość gość
Wypychanie jelit po wejsciu istoty w organizm ... choroby astralne zmiany widoczne na brzuchu ... wizualnie.Mozliwe rozpoznanie kobiety od mężczyzny i zmiana w wielkosci spozywanego pokarmu Impotencja to blokada ... Karawaka ... to krzyz odpromiennik na energie a nie jak podano w opisie na pioruny podczas burzy Dziala na istoty zwanymi tez zmarlymi

Gość gość
Ukryte bogactwo w klamotach astralnych ... podarunek wiedzy i majatku Matryce na wyciagniecie dloni ... mysli

Gość gość
Sciema chrystusa ... wzoruje sie na filmach i bochaterach Pomniejszony swiat ... krysztaly mocy Srodek mózgu tam robi podmiane osobowosci ..meridan z tylu glowy jest jak slomka ...

Gość gość
Stworzenie raju po smierci to dogranie i sciaganie energetycznej czestotliwosci Portale w mózgu ... wybudzanie i ograbianie z baniaka energetycznego istot to spowiedz ... wrota jak przed promieniowaniem ...

Gość gość
Wampiryzm ... zabierz energetyke i zabij ... To mi zafundowali ludzie z pracy Uszkodzenia jak plulanka energetyczna .. zanika cialo fizyczne Lamia sie kosc***ada uklad trawienny

Gość gość
Swiat ... galaktyke buduje sie zakladajac frakcje ... rozmnazanie znikajace zdjecia z tel to emulowany system ... glupieje przy kontakcie z np z talizmanami Jak arch michal z plastikiem GRAMY ??? Tak astral sie przywital trzesli mi nogami udajac ... okolo dwóch godzin Wyrwanie serca energ ... troche mnie powyginalo i paraliz ... wigilia od astrala Dograli swoje pomniejszone ... zimne i zywe

Gość gość
Wampiryzm ... zabierz energetyke i zabij ... To mi zafundowali ludzie z pracy Uszkodzenia jak plulanka energetyczna .. zanika cialo fizyczne Lamia sie kosc***ada uklad trawienny

Gość gość
Druzyna jezuska sile z jaja czerpala a mi genitalia ... w konine sobie wszczepil i mocy szukal bo jak bylem maly ze zdziwienia wyszly galy ... jedno jajo mi zniknelo ... teraz mam dwa ale lechtane i zabierane chistoria z galy ciagnieta i walnieta ... aleluja ...

Gość gość
Zdradziecka wiara ... zmarlych dogrywaja do awatara ... wersja swiata z faceci w czerni groza ze wylacza ...energetyka do polowy mieszkania az elektryzuje ... podniesiona

Gość gość
Zdradziecka wiara ... zmarlych dogrywaja do awatara ... wersja swiata z faceci w czerni groza ze wylacza ...energetyka do polowy mieszkania az elektryzuje ... podniesiona

Gość gość
Widzenie czarnobiale ... Kolorowe jest lepsze ... istnieje wiecej maniusi zużywa kod do niuchania i wczuwania ... to sekret wiedzy która jest wszedzie CZYSTY HTML ... TO JCH :)

Gość gość
Ktoś tutaj musi iść do psychiatry, może nie jest za późno... Poważnie

Gość gość
Darmowy sex ... podlacz sie i czerp doznania astralne ... tak robia Ludzkie to połowa a drugie to istota planowanie dzieci jak ? Można wejsc w komórkę i przewlec na druga strone ... co zbedne wyrzuca Wszystko wyglada jak blysk ...wielkosc od pestki po lepek od szpilki ...

Gość gość
Wielkosc swiata ... to wielkosc sily fizycznej Tak mi ustawili finanse sile nawet pamiec ... zemsta za próbę obrony przed wampiryzmem .. wizualizacja

Gość gość
Bielizna ASTRALNA ...

Gość gość
Spotkałam taką kobietę, chce być moją koleżanką, co o niej pomyślę to jej nienawidzę, dotąd próbowała wzbudzić moje negatywne emocje aż się jej udało. Teraz ta nienawiść jest mocniejsza ode mnie, masakra, nigdy nie miałam takich emocji do nikogo. Zwłaszcza, że tak naprawdę nic między nami się nie stało, draznila mnie tylko zawiscia i lekkim falszem. Pewnego dnia się zwyczajnie do mnie połączyła i zaczęła karmić moja nienawiścią. Miałam takie ataki złości jak nigdy, na samą myśl o niej. Zerwalam kontakt, nie widzialysmy się dwa miesiące, wyjechałam na wakacje i zapomniałam o niej. Zadzwoniła tylko jak się od niej uwolnilam, zobaczyłam że to ona i aż mną zucilo, chciała się spotkać, ale miło odpowiedziałam że nie mam czasu, próbowała wzbudzić moją złość przez telefon, wyobrażałam sobie biały kolor, tak jak powiedział mi astrolog, dwie godziny po rozmowie czułam nienawiść i złość. Teraz wiem że wampiry emocjonalne istnieją i wiem że łączą się telepatycNie z nami, nie myślę o niej, kiedy ją spotkam przypadkiem, bądź zadzwoni będę wyobrażać sobie biały kolor naokoło mnie, noi kiedy o niej pomyślę też biały kolor. Obudziła we mnie potwora, mam 36 lat i nie wiedziałam do tej pory że jestem zdolna do tak negatywnych emocji.

Gość SARENKA17
nie wiem czy bardziej irytuje mnie zew krwi czy wyssysanie życiowej energii jaką posiada każdy czlowiek... czy istnieją wampy krwiopijcy jak hrabia dracula czy przeistoczyły sie w wampy odbierające siły zyciowe ? a moze to i to... zastanawia mnie fakt czy to nie jest tak że cały czas walka toczona jest pomiędzy dobrem a złem tzn. są ludzie dobrzy no i zli ... myśle że wampiry energetyczne żywią się czymś co w sobie dawno zatracili a emitują dobro tzw.w oczy cacy poza oczy fuj np. dwie przyjaciółki jedna silna osobowość radzi sobie ze wszystkim uroda nawet można powiedzieć że piękna opowiada o sobie nie wiele no i że ma do czynienia z pesymistką która budzi się na codzień z bólem głowy cały dzień markotna bez sił co zacznie to nie skończy tego samego dnia bo brakuje czasu energii i mocy do życia na pelnych obrotach chce przedstawic zaleznosc jej wplywu jesli chodzi o pesymistke neka ja wszystko tak ze ma nie chec do zycia byla kiedys optymistka wrecz widziala we wszystkich ludziach jakas czasteczke dobra pelana wiary we wlasne sily nie obawiala sie ludzi lubiała poznawac nowych ludzi no i mozna powiedziec ze ta optymistka była pesymistka niegdys kontakt byl odlegly inne towarzystwo inne tematy ukrywała przed nia fakt swojej niecnej osobowosci dopiero po latach poznala prawde no i ten wstretny charakterek dawal sie we znaki np. wredota bezczelnosc zazdrosc nasmiewanie i twierdzenia" no jakas ty biedna' pesymistka obecnie jest strzepkiem czlowieka probuje odbic sie od dna wziasc sie w garsc ale nie ma wystarczajacych motywacji i z reguły jest nad przepascia resztkami sil wlecze sie na szczyt spadajac z kamieniem syzyfa ....znaja sie na dal a juz kilkanascie lat obie w innnych krajach optymistka karmi sie pesymistka nadal na odleglosc no i ciekawe czy nie ma wiecej ofiar tejze istoty w ktorej w sercu i rozumie panuje chyba zlo bo skoro role sie zamienily to wyyssac pesymistka z niej nie moze energii skoro optymistka wpija sie podswiadomie kontrolujac azyl swojego zniszczenia to sprawia jej przyjemnosc lubi meczyc swoja ofiare zanim zagryzie na smierc no i nie wiem co gorsze picie krwi czy odbieranie sił witalnych zwal jak zwal ale bez energii czlowiek daleko nie zajdzie wkoncu stanie w marnym punkcie i wyczerpie baterie zyciowe

Gość gość
Zycie zaczynało mnie przerastać. Nie potrafiłam odnaleźć się wśród ludzi, z każdym miesiącem problemy narastały i zaczynałam wpadać w powazną depresję. Pomogło mi oczyszczenia energetyczne, które zamówiłam na stronie http://moc-energii.pl , teraz znowu jestem pełna zycia, tak jak kiedy byłam jeszcze młoda. Wreszcie patrze w przyszłość z optymizmem.