Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyssana

wampiry energetyczne

Polecane posty

Gość gość
Mycie i krzyzowanie ... troche telepie ni z zimna albo nerwy ... Garbach tajemnica ... dogrywania istot wyskrobali plecy z energetyki i sie dograli Lapa na karku i przyginanie do ziemi ... poddanosc o takiwgo wala za polananie mniw i matki

Gość gość
Mycie i krzyzowanie ... troche telepie ni z zimna albo nerwy ... Garbach tajemnica ... dogrywania istot wyskrobali plecy z energetyki i sie dograli Lapa na karku i przyginanie do ziemi ... poddanosc o takiwgo wala za polananie mniw i matki

Gość gość
Lepienie z nowe gliny ... to lamanie kosci MIalem gebe szwagra rece chrzesiniaka matke ... razem z nawykami od balaganiarstwa po zachety samobójcze pozabierali moje zainteresowania

Gość gość
Nadlewka z energetyki do glowy ... sprawdzanie i utrwalanie efektu Skopiowana pecyna i podmiana

Gość gość
Uwaga na matryce procesorów i plyt głównych czestotliwosci obcinane z biosem zwiazane...

Gość gość
Po wejsciu istoty w glowe ... uzebienie zaokrąglone zrobilo sie glowe odcieli mi na poczatku od kręgosłupa (kablem od internetu) Tnie energetyke ciala... jeden zaciska a drugi trzyma cie przy zyciu ...

Gość gość
Po wejsciu istoty w glowe ... uzebienie zaokrąglone zrobilo sie glowe odcieli mi na poczatku od kręgosłupa (kablem od internetu) Tnie energetyke ciala... jeden zaciska a drugi trzyma cie przy zyciu ...

Gość gość
Za moimi plecami ... ramieniwm wyglada postac ... spojrzenie dziala jak przeklenstwo albo blokada która nakłada Postać przypomina moja

Gość gość
Moje cialo wydzielajace z rana zapach ozonu ...to ich interesowało zabrali i to zeby manipulować cialem sila duchowa rozgrabiana

Gość gość
Energetyka palcy zdradliwa jako jednostka ... Całość prawde przekaze ..

Gość arien4
@ peppin Bardzo ciekawe spostrzeżenia i historia

Gość gość

Gość gość

Gość gość
Grzeszenie na odwróconej energetyce dawalo sile w manipulacji zyciem istotom

Gość gość
Karmienie na odwruconej energetyce ... iskrownik ich pali przy zyciu musza mnie utrzymac 3 lata ponad mi zajelo zrozumienie co mi robia nadal Szczegóły ... Żeby pamietac

Gość gość
Karmienie na odwruconej energetyce ... iskrownik ich pali przy zyciu musza mnie utrzymac 3 lata ponad mi zajelo zrozumienie co mi robia nadal Szczegóły ... Żeby pamietac

Gość gość
Gładkość w prowadzeniu pojazdów jest przypisana do komórki boskości ... Wiąże Się to z częstotliwością energetyczna

Gość gość
Audi ...

Gość gość
Lychami i brechami kazali sie zegnac po wymianie korony byla niestabilna ... pac i wypadala nowa ekipa tak testowali wiare Astral jest odwrucony Za zabijanie mnie energiami przyszly wieksze lachy ...

Gość gość
Jedni tapaja energiami ... blysk od astrala Inini trujące energie wysylaja Dzialanie to samo ... toksyczni jedni i drudzy Trupiarnie w domu mam ... zbieraja swoja energetyke ... kto ... korony osób atakujacych Tak samo zabieraja z organizmu ...

Gość gość
Wybudzanie koron ... robactwo w okolicy Wersja mini ... pomniejszyli swoje energie zebys wiedział jaka to wiedza ... to ich slowa

Gość gość
Antystatyczna energia wyplukiwali moje zycie na sprzet dziala jak blokada cos jak czapka niewidka w okolicy Jest to energia w połowie wifi ... chipermakety ... magazyny ... dziala jak zerownik na (aure) .. Jak ... przez podlaczenie do sprzetu i emulowanie dzialania ...

Gość gość
Porozumienie koron ... dogadali sie co do ataków i przestawiaja istoty Testują ...

Gość gość
Porozumienie koron ... dogadali sie co do ataków i przestawiaja istoty Testują ...

Gość gość
Oczyszczanie to śpiew ... jak w operze dla arch ... Posagi ... np greka i genitalja ... uklad Tak poznaje wejscie w mój organizm wyższej istoty ... cieplo ...

Gość gość
Arch michal ... impreza trwa w dymaniu i rozmnarzaniu .Klonowanie. i zabijanie az zaskoczy ... tak to nazwali Z chrzesniakiem mnie rozmnozyli z ludzimi zmarlymi co to za wiara Kazdy lach pogrzebal w glowie nazwali to frakcjami Spie ze swietymi i zmarlymi ... zimna lata miedzy nogi i mam kobiete ...

Gość gość
Arch michal ... impreza trwa w dymaniu i rozmnarzaniu .Klonowanie. i zabijanie az zaskoczy ... tak to nazwali Z chrzesniakiem mnie rozmnozyli z ludzimi zmarlymi co to za wiara Kazdy lach pogrzebal w glowie nazwali to frakcjami Spie ze swietymi i zmarlymi ... zimna lata miedzy nogi i mam kobiete ...

Gość gość
Wyniuchal jak manipulowac puszkami od telewizji ... polaryzacja odwrócona ... czapka niewidka od tel po modemy to ta pustka w laczach np chuk za oknem jakby bariera dziwieku ... to astral

Gość gość
Wyniuchal jak manipulowac puszkami od telewizji ... polaryzacja odwrócona ... czapka niewidka od tel po modemy to ta pustka w laczach np chuk za oknem jakby bariera dziwieku ... to astral

Gość gość
Wszystko to bzdury ..dnia 16 miesiaca 9 roku pańskiego ... tak sie przedstawili np ACH TE PORTECZKI ... JA TEZ JE ZOBACZYLEM to polowa chistori ... od konca opisana oni widza na odwrót Leczenie tez jest ..........