Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TS_SOLSKI

Jak rozpoznac kiedy kobieta kogos ma?

Polecane posty

Gość TS_SOLSKI

Witam!Jestem mlodym zonatym tj. 20 letnim facetem.MAM sporo obaw ze moja zona kogos ma tzn konkretnie wobec jednego typa ktory jak to ona powiedzial pomimo tego iz jest moja zona i mamy dziecko nadal mu sie podobam i go krece. hmmm .... :(

Gość TS_SOLSKI
pomocy ;(

Gość loko choco
to jak mu się podobasz, to Ty się z nim prześpij i tyle :P

Gość TS_SOLSKI
to byl cytat jej slow

Gość kobieta zawsze zdradzi cię
z zainteresowanym nią samcem o wyższej pozycji/lepszych genach czysta biologia... jak królice

Gość TS_SOLSKI
zaczynam sie naparwde obawiac :(

O rany! Ducie trupy... Jakbym babę słyszał: "oszukuje mnie i jest mi źle, pomóżcie" Bierz się do roboty! Nie koniecznie zaczaj się na pacjenta z siekierą, ale uwiedź na nowo swoją kobietę. Powtórzę się po raz setny. Po złożeniu przysięgi w mózgu zachodzą nieodwracalne zmiany i oboje przestają się starać dla siebie. W końcu ona za Ciebie wyszła gamoniu, musiała mieć jakiś powód (chociaż ostatnio wydaje mi się, że babom to chłop potrzebny jako wyznacznik statusu i powodem jest chęć posiadania, jak futra z norek :P) Chyba, że rzeczywiście nie jesteście dla siebie stworzeni. Wtedy porozpaczaj, przebacz i pamiętaj dobre chwile, szukaj dalej może znajdziesz... Ja znalazłem :P najlepiej mi jako singlowi.

Chyba chciała, żebyś był zazdrosny i może na nowo zaczął o nią zabiegać.

Gość a ja popieraaaam
też tak uważam jak ktos wyżej, że chciała żebys poczuł troche zazdrości bo nie ma miłości bez zazdrości, zazdrosc musi być inaczej chłop mysli, ze baba jest na własnosc i się nie stara

Gość albo sie przyczaj gdzies...
...albo wynajmnij detektywa

To smutne, ale kobiety chorują na zazdość, pewnie ma to wytłumaczenie bilogiczne, ale uważają, że to oznaka miłości... ech. Powsztrzymam się od komentarza. Niestety, facet nie myśli, nie działa tak jak chciałaby baba. Kochać to jednak umiejętność patrzenia na świat oczami drugiej osoby. Niewielu to posiadło. Dobranoc. 🖐️