Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pocieszciee mnie

uczę sie do 6 juz egzaminu w tym semestrze

Polecane posty

Gość pocieszciee mnie

i krew mnie zalewa, nigdy ne miałam tyle egzaminów, a jestem na 4 roku studiów inzynierskich a zawsze myślałam, że im dalej tym łatwiej jest...porazka ....nie mam siły

ja już kończe studia, już przedostatni sem kończe ...więc wcale nie jest łatwiej dalej moze to zalezy od studiów...

Gość karolciagrdf
a ja Cię "pocieszę" że sesję zakończyłam miesiąc temu :-P

Gość karolciagrdf
egzaminów miałam 5 :-) wszystkie zdane w pierwszym terminie z ocenami 4 i 5 ( przewaga 5 )

Gość karolciagrdf
trzeba było nie pakować się tam gdzie sobie nie radzisz mierz siły na zamiary :-P

Gość anulka szpulka
dziewczyny ja wlasnei dostalam na maila wyniki mojego egzaminu, jako ocene mam wpisane 2/3 , mam sie cieszyc czy co :O

Gość magister_inzynier
Dasz rade ! Pomyśl sobie, że to przedostatnia sesja - potem będzie już sama radość beztroskiego życia ! ;) Głowa do góry, jeszcze cała niedziela przed Tobą, zdążysz się nauczyć. Tylko nie zatruj się kawą i dopalaczami !

Gość karolciagrdf
pomarańczowy na imprezy chodzę praktycznie regularnie w weekendy, nie widzę przeszkód

Gość pocieszciee mnie
no mam juz dosyc nauki na dzisiaj dziekuje za miłe słowa

Gość rthyrty
jakie dość :D ja dalej sie zmagam :) a rano jadę zaliczać :D jeszcze duzo przede mna :D co studiujesz?? ja tez na inż jestem :o

Gość karolciagrdf
a ja jestem na prawie i luz :-P

Gość apel do sprzedawcow
a ja skonczylam prawo i zawsze mialam (no moze nie zawsze ;) ) wszystkie egzaminy do przodu, czyli na wrzesien :D Komu by sie chcialo w czerwcu zakuwac jak do plazy i morza bylo 200 metrow :o

Gość karolciagrdf
a nie pomyślałaś laska że w czerwcu to się nie trzeba uczyć a tylko zdać? uczyć się należy wcześniej :-P

Gość apel do sprzedawcow
no prosze Cie, kto by sie uczyl systematycznie? bo na pewno nie ja :o Dzieki Bogu 4 na dyplomie jest i aplikacja ostatni rok, i na co ja mialam zakuwac caly rok omijajac przy tym te wszystkie zajebiste imprezy, wypady, milosci? cos za cos ;) potem sie sleczalo i zakuwalo od sierpnia, ale warto bylo :D

Gość pocieszciee mnie
każdy ma inny system nauki, który okazuje się skuteczny albo i nie hehe ja wiem jak sie nauczyc by zdac, tylko o to hodzi, ze te 6 egzaminów to za duzo jak na moja cierpliwośc co każdy semestr to więcej nauki

Gość pocieszciee mnie
,,chodzi,, c mi zjadło

Ja jestem na V roku i mialam w tej sesji 11 zaliczen;(koszmar

Gość trushi
ja do 7 i 8, ale ja dwa kierunki studiuję....

Gość pocieszciee mnie
no przedmiotów to ja tez miałam 11 i z tego sa potrzebne zaliczenia, ale ja juz zaliczenia dawno miałam tylko teraz koncze zdawac te egzaminy...

Gość pocieszciee mnie
trushi ty to sie ciesz ze nie płacisz chociaz za drugi kierunek...słyszałas ze teraz ma być jakis smieszny limit punktów za studia

u mnie 6 egzaminów na sesje to było minimum... zdarzało się po 8 egzaminów i drugie tyle zaliczeń... do tego w tym samym czasie pracowałam na pełny etat... więc głowa do góry, inni mają jeszcze gorzej :)

Gość trushi
no słyszałam. u mnie były już kiedyś przymiarki do tego systemu... częściowo pozostał, ale nikt na te punkty jeszcze nie patrzy... a wiesz od kiedy on ma wejść??

Ja już 4 egzamin i 4 zaliczenia mam za sobą. A jestem na II roku. Teraz będzie już tylko gorzej xD

Gość pocieszciee mnie
trushi oby nigdy pogieło ich chyba niech od siebie zaczną zdzieranie kasy a nie z dziennych studentów