Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja 24

odcinam się od znajomych!!

Polecane posty

Gość Patrycja 24

sprawiają że czuje się od nich gorsza..wpadam w doła po kazdym spotkaniu z nimi... nie chce mi sie za bardzo rozpisywać na ten temat.Poprostu odcinam się od nich.

Gość Patrycja 24
nie wiem, kiedyś czułam się z nimi dobrze, było naprawde ok.Od jakiegoś czasu mam ich już serdecznie dość!!poprostu tą na maxa toksyczni

Gość tarayaya
pewnie chwala sie jak to im sie znakomicie powodzi i ile to kasy nie maja!tez nieznosze takich ludzi!

Gość Książniczka
Też kiedyś mialam takie przemyślenia. Nie pal za sobą mostów, ale ogranicz spotkania, wymixuj się jakoś od spotkań z nimi. Za jakiś czas zobaczysz czy jest ci z tym lepiej czy gorzej. Pozdrawiam.

w sumie to ja też zerwałam wszystkie kontakty gdy skończyłam szkołę.I szczerze było mi z tym na początku świetnie ale teraz nie mam nawet z kim na piwo wyjść dlatego powoli odbudowuje te kontakty ...moim zdaniem odpocznij trochę od nich ochłodź kontakty ale ich nie zrywaj

Gość Patrycja 24
to jest tak, od jakiegoś czasu niepotrafię byc przy nich sobą, czuje że to już nie jest to co kiedyś. Wydaje mi sie że strasznie sie zmienili,.są toksyczni, negatywni,wiecznie niezadowoleni,marudzą wrrr Nie bede tutaj wywlekać wszystkiego po kolei bo brakłoby miejsca. Postanowiłam ,odcinam się od nich i zaczynam nowe życie. Od dziś jedyni ludzie z jakimi będę utrzymywać kontakt to ludzie pozytywnie nastawieni do życia i tacy którzy potafią cieszyc sie najmniejsza pierdołą..:):)

Gość tarayaya
to ja jestem taka osoba ktora ciesza drobiazgi!=]pierdoly...

ja tez tak kiedys zrobilam, bo chcialam miec swiety spokoj i nowe zycie, faktycznie teraz tez nie mam z kims isc na piwo oprocz kiku nowych twarzy ale to na palcach jednej reki mozna policzyc, nie ma za bardz do kogo zadzownic i spontanicznie wyjsc. zaluje. pomysl ,czy musisz to robic, bo to naprawde glupie posuniecie. ogranicz, nie zrywaj. moze po prostu macie teraz inne tematy bo kazdy rozpoczal inne zycie. wszsytko sie zniweluje z czasem

Gość Patrycja 24
:) i tak trzymać Nie ma sensu utrzymywac kontaktu z negatywnymi i zakłamanymi ludzmi. Mam wrażenie że oni wszystko robią na pokaz..wszystko. Ale od dzś koniec z tym, jeszcze nie daj Boże stane sie taka jak oni. "samopoczucie własne że tańczysz solowo jest adekwatne do przebicia ściany głową" ot co! :)

Gość Patrycja 24
założyłam sobie cel zerwać z nimi kontakt, ale nie należe raczej do osób, które olewają innych tzn. zawsze odpisuje na sms, oddzwaniam. Na pewno teraz będe musiała ograniczyć z nimi kontakt bo przecież nie zapadnę się pod ziemię. Z biegiem czasu i tak kontakt który będzie ograniczony samoistnie się zerwie:)zaczynam wszystko od nowa:)) Miałam doła ale juz mi lepiej:)

Gość Patrycja 24
znajomi to tylko znajomi i nie mozna uzależniać swojego szczęścia od nich. Może będzie kiedys tak jak mówisz, że nie będę miała nawet do kogo zadzwonić żeby wyskoczyć na piwo..całkiem możliwe, ale wiem że jeżeli nadal będę się z nimi utrzymywać kontakt to będę nieszczęśliwa...wiec nie mam wyjscia

Gość polska rosjanka
przez krotki okres czasu bedziessz odczuwala ulge, ale gdy zaczna sie wakacje, wspolne wyjazdy i nie bedziesz miala z kim wyjechac, z kim sie spotkac, wyjsc na piwo, to bedziesz zalowac. zreszta, na poczatku mowisz, ze czujesz sie od nich gorsza,a pozniej, ze to oni sa negatywni i toksyczni.troche dziwne.

Gość Patrycja 24
może rzeczywiście dziwnie to zabrzmiało, ale tu na Kafe nie da się tego tak poprostu opisac. Oni własnie tacy są z jednej strony wywyższają się a z drugiej strony non stop na cos narzekają.Tacy poprostu są i możesz mi uwierzyć na słowo...nic nie ściemniam:) To nie są moi jedyni znajomi, mam jeszcze kilka osóbek z którymi za nic w świecie nie zerwałabym kontaktu....także mam nadzieje że sama nie zostanę:)

Gość polska rosjanka
jelsi nie sa to wszyscy Twoi znajomi i bedziesz miala sie jeszcze do kogo odezac, to jasne, nie musisz przeciez zadawac sie ze wszystkimi, tylko, zeby miec duzo znajomych, bo pozniej -wydaje mi sie- ze bylabys bardzo samotna, a samtnosc tez jest straszna:) no to powodzenia!

Gość Patrycja 24
dzięki:) chcę być tylko szczęśliwa ale muszę o to powalczyć:)