Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sundays

WYBOR BIZUTERII

Polecane posty

Gość fr65
jezeli bedziesz miala to sliczne bolerko to zaloz tylko delikatne kolczyki lepeiej jak bedziesz wygladala skromnie

Gość sundays
Bolerko bede miala. Co to znaczy delikatna? osobiscie wole miec mniej niz wiecej. Srebrna czy zlota? Same kolczyki czy cos na szyje? Moze biale krysztalki?

Delikatne, czyli takie skromne, bez ekscesów... Na szyję również jakiś ładny cieńki łańcuszek i kolczyki delikatne, raczej złote bym założyła dop takiej sukni :)

Gość sundays
Dziekuje :) Mam dosc bogata koronke i jestem nie wysoka wiec nie chcialabym wygladac jak choinka. Bardzo ciezko cos wybrac. Piekna jest bizuteria np. na allegro. Moze jakies linki wkleicie? http://www.glimmer.pl/komplety/cubes_on_gold.html tylko bez branzoletki

Gość llukie
wydaje mi ze na pewno nie krysztalki, bo jest koronka

ja bym wybrala delikatna kolie i male kolczyki najlepeij nie zwisajace :) i bez krysztalkow tylko srebro lub biale zloto

Gość sundays
Koronka jest jeszcze wyszywana. Z czego ta kolie? Jablonex na pewno tu nie pasuje!

na pewno nie jablonex ani nic obfitego! cos delikatnego, typu sztywny lancuszek z drobna ozdobka na srodku, lub malutkim zwisem itp... byc moze z cyrkoniami ale do tej koronki lepeij nie swiecic niczym ;d na pewno nie perly, krysztaly itd...

Gość sundays
Piekna ale okrutnie droga. Nie dam tyle.

ja bym tez nie dala :D:D:D ale powiem ci ze mam bardzo podobna z cyrkoniami i kupilam ja przypadkiem na targowisku pod dworcem za 12zl :D:D:D poszukaj moze znajdziesz cos podobnego w przystepnej cenie ze srebra albo z badziewia, i tak na 1 dzien to wystarczy:>