Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhghjjkukuikuy

kto z Was zawiera znajomosci internetowe?? pytanie

Polecane posty

Gość jhghjjkukuikuy

jak zaczać rozmowe?:) nie naleze do osób nieśmiałych ale nie mam doswiadczenia w pisaniu z ,,,nieznajomymi" wiec prosze o porade jak sformułowac i o czym pierwszego posta:)

Gość katamatay
może zwyczajnie? czesc mam na imie......., masz ochotę pogadac???

Gość a jesteś chłopcem
czy dziewczynką? :-)

Gość jhghjjkukuikuy
no własnie dziewczynką dlatego mi trochę niezrecznie;)

Gość a jesteś chłopcem
:-) Bo najgorsze co może być to jak facet pisze "pogadamy?" i na tym koniec. Nigdy nie odpowiedziałabym, na taką zaczepkę. Dlatego zapytałam. Zresztą kobiet też to dotyczy - i uważam, że katamatay bardzo dobrze napisała. Warto się przywitać i przedstawić imieniem. Jak wiem np. skąd ta osoba jest - to można napisać coś nt.tego miejsca, miasta...... no i czekać, czy ten ktoś odpowie. :-)

Gość jhghjjkukuikuy
no ok z tym się zgodzę. on odp. no hej jasne, czemu nie..... i wtedy mnie interesuje co?:) skkąd jest to widze bo miejscowośc jest napisana..a zacząć rozmowe od zainteresowań czy cosw tym stylu to takie sztywne;)

Gość a jesteś chłopcem
chodzi mi o to, żeby np. zadać konkretne pytanie - a nie tylko czy chcesz pogadać - no bo wtedy odpowiedź może być tak lub nie i koniec. A tak "zmusisz" tę osobę do odpowiedzi. Oczywiście zawsze może się nie odezwać - bo nie mam ochoty na rozmowę czy zawieranie znajomości, ale to wiadomo. Sorry - ale nie wiem, o czym się rozmawia w wieku, w jakim - podejrzewam - jesteś. Czyli duuuuużo młodszym niż ja. Ja to bym zaczęła nawet o pogodzie...... :-)