Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podejrzany

PODEJRZANY EMAIL?? kto dostał tez?

Polecane posty

Gość podejrzany

Dostałem na poczte podejrzanego mejlao takiej tresci: DRODZY poczta.onet.pl posiadacza rachunku Aby zakończyć poczta.onet.pl konto, musisz odpowiedzieć na ten e-mail natychmiast i wprowadź hasło tutaj (). Ta wiadomość jest z poczta.onet.pl Internet Mail wiadomości modernizacji centrum poczta.onet.pl wszystkie konta e-mail właścicieli. Aktualnie modernizacji naszej bazy danych i konta e-mail centers. Jesteśmy usunięcie wszystkich niewykorzystanych domyślnie poczta.onet.pl i kont e-mail, aby utworzyć więcej miejsca dla nowych kont. Proces ten będzie również pomóc nam w walce przed spamem maile. Aby zapobiec koncie od zamknięcia, będziesz musiał zaktualizować teraz natychmiast potwierdzenie, że obecny używane konto i na ważny dowód, jeśli jesteś prawowitym właścicielem tego konta. Potwierdzenie adresu e-mailowego TOŻSAMOŚCIĄ poniżej AKTUALIZACJE Email Login: Hasło e-mail: Data urodzenia: Kraj lub terytorium: Ostrzeżenie! Uwagę, że właściciele odmawia aktualizacji jego konto w ciągu siedmiu dni od otrzymania tego komunikatu spowoduje utratę jego własny rachunek i na stałe automatycznie. UWAGA: Będziesz wysłać wiadomość resetowania hasła w najbliższych siedmiu dni roboczych po poddaniu tego procesu. I hope you understand. Dziękujemy za korzystanie z poczta.onet.pl. Ostrzeżenie Kod: Dv5CCFET I hope you understand. Czy ktos z was dostał podonego? Myle, ze to jakas podpucha i chodzi o wyłudzenie hasła lub tym podobne bzdety...

Gość podejrzany
podnosze

Gość hsmhcbxmxnbk
nie odpisuj pod żadnym pozorem. to jest próba wyłudzenia hasła. wprowadza ci wirusa i twój komputer stanie się tzw. komputerem zombie, z którego bedzie wysyłany spam dalej. to najwieksze cwaniactwo sieci

Gość podejrzany
własnie ten majl jest dosc dziwny, brakuje w nim niektorych wyrazow, zla składnie itp. jestem tylko ciekaw czy ktos rowniez dotał podobne, czy moze tylko ja na razie :D

Gość uważajcie na takie maile
ja też kiedyś dostałam coś podobnego. To są oszuści. Pamiętaj, nigdy z żadnego serwera nie przyślą ci monitu o hasło. Ani z banku, ani z poczty! Tylko oszuści próbują wyłudzić dane i hasła tak robią. Wywal tego maila i nigdy na takie nie odpowiadaj!

Gość odpisz szybko
bo ci jeszcze zablokują konto! ja nie odpisałam i miałam później problemy... :classic_cool:

Gość nocoty.pl
Nie odpisuj i powiadom portal o takim mailu.