Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolciaW

River Phoenix

Polecane posty

Gość jolciaW

Witam! Ostatnio oglądałam film" stand by me" i moją uwagę skupił świenty aktor grający rolę chrisa(River Phoenix), więc postanowiłam co nieco poszerzyć na jego temat swoją wiedzę szukając informacji w internecie... i ku mojemu rozczarowaniu dowiedzialam sie iż aktor zmarł w w ieku 23 lat. Czy ktoś z was mógłby mi napisać coś więcej na jego temat, pamiętacie go ja mam 17 lat więc nie żyłam w jego czasach . Napiszcie jakim go pamiętacie w jakich filmach wam się podobał... Proszę

Był narkomanem, podobnie jak jego brat, który niebawem dołączy do niego. Amen.

Gość
Zdaje się, że przedawkował...

Gość manikaa
jak dobrze kojarzę(taki ładniutki blondynek?) to on kumplował się z Johnem Frusciante( gitarzysta RHCP; mega zdolny człowiek i mój osobisty idol ;) ) chyba nawet cos razem nagrali- było na youtubie kiedyśtam...

Gość jolciaW
Tak tak tki blondynek, świetnie zagrał w "Stand by me' i "My private Idaho". Byłam w szoku jak się dowiedziałam że zmarł, byłby wielki,dlatego chylę mu czoła .dzięki "manikaa" ja sama też założyłam profil poświęcony Phoenixowi na n-k;)

Gość Kleo292
Ulubieńcy Bogów umierają młodo... Bless Ya świetny człowiek z niego był, wrażliwy, skromny, litosciwy, genialny aktor, gdyby żył napewno zmienił by ten świat w jakimś stopniu!!! Chylę czoła!!!

Gość gabi908
Ja też sięniedawno dowiedziałam że nie zyję, cały czas o tym myślę, był taki dobry i świetnie grał, nie mogę się z tym pogodzić;(((

Gość manikaa
no ja tam się nie dziwię, że nie dożył późnej starości skoro tak dawał w żyłę... ale szkoda go, jako aktora, bo jako człowieka, który sam się prosił o śmier to już trochę mniej mi go szkoda...

Gość jolciaW
no tak zgadzam się z Tobą. Ciekawe co by było gdyby żył. Widocznie był za wrażliwy i życie go przerosło że wpadł w nałóg... smutne;(

Gość GaGa7
ten oglądałam ten film z jakies 2 tyg. temu i też bardzo mi się spodobał ten aktor, wolałabym nie wiedzieć że nie żyje!!!;((((

Gość Lena00
River miał przed soba całe zycie. Dlaczego ćpał?! River Phoenix był wybitnie utalentowanym aktorem. Zmarnował własne życie, pytanie: dlaczego? Dlaczego uległ tej "narkotykowej modzie"? Był zaciekłym obrońcą przyrody, członkiem organizacji PETA. Nie moge pogodzić sie z jgo smiercia, bo wiem, jak wiele wniósłby do swiatowego kina i jak wspaniałym człowiekiem mógłby być, gdyby nie te cholerne narkoyki.

Gość Lena00
River miał przed soba całe zycie. Dlaczego ćpał?! River Phoenix był wybitnie utalentowanym aktorem. Zmarnował własne życie, pytanie: dlaczego? Dlaczego uległ tej "narkotykowej modzie "? Był zaciekłym obrońcą przyrody, członkiem organizacji PETA. Nie moge pogodzić sie z jgo smiercia, bo wiem, jak wiele wniósłby do swiatowego kina i jak wspaniałym człowiekiem mógłby być, gdyby nie te cholerne narkoyki.

Gość Ray043
gadanie gadanie, czasu już nie cofniesz, popieram mało takich jak on... ale sam się w to wpakował, wiedział czym grozi ćpanie...;/ szkoda widocznie tak miało być i nikt nie mógł temu zapobiec;///

Gość xXstcggfXx46546
szkoda był taki bosssski...;((