Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bambi24

Czuję zbliżający się koniec

Polecane posty

Czuję, że mój związek skończy się dziś wieczorem :-( A ja nadal Go kocham! Nic się między nami złego nie wydarzyło, nagle, z dnia na dzień przestał się odzywać, wycofuje się. Tak jest już tydzień. Niby nic, ale wcześniej widywaliśmy się codziennie. Boję się, że dziś rzucę mu się stęskniona na szyję, a on powie, że to koniec. Kocham mężczyznę, którego nie rozumiem:-(

to normalne. faceci z czasem zaczynaja sobie w chuja leciec. zajmij sie czymś innym, a zobaczysz że nawet nie zauważysz jak zadzwoni albo napisze.

baaaardzoo śmieszne, Jarku...Nie rozumiesz nieszczęśliwej kobiety!

Cały czas \"zajmuję się czymś innym\", to nie tak, ze jestem na nim uwieszona i potrzebuję nieustannej adoracji. Po prostu wyczułam jego dystans i boję się usłyszeć \"na żywo\" co on myśli o naszej przyszłości.

Gość earl hickey
rozumiem cię doskonale sam to właśnie przeżyłem ,ale zrozumiałem że choć jakbym chciał jej uczuć nie zmienie

Staram się z tym pogodzić, nie chcę go zatrzymywać, skoro mnie nie kocha. Tylko, co zrobić, żeby się przy nim nie rozpłakać?!

jak umiesz się zajac czymś innym, to bedzie dobrze. porozmawiaj z nim. im szybciej to załatwisz tym lepiej, bo bedziesz miała spokój i będziesz mogła zając sie szukaniem kogoś lepszego. poradzisz sobie ;) pomyśl o tych wszystkich biednych kobietach, które nie widzą świata poza swoim facetem a grozi im koniec związku. w porównaniu z nimi masz o wiele lepiej ;)

dzięki, Huńćwok! Obiecuję sobie, że będę twarda. Szkoda mi jednak tego związku, tak długo na niego czekałam i tak wiele włożyłam w niego pracy :-( A On się odkochał...

pomysl o tym inaczej. zdobyłas doświadczenie. jeżeli włożyłaś dużo pracy w związek na pewno pracowałaś nad sobą i pewnie dużo się nauczyłaś. będziesz mogła to wykorzystac w następnym związku ;)

a co w tym jest śmiesznego?! Może mi wytłumaczysz jak to wygląda z męskiej perspektywy?