Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgdsgtretetrftert

JAKIE MLEKO SIĘ GOTUJE ZEBY UZYSKAC KARMEL?

Polecane posty

Gość fdgdsgtretetrftert

chodzi mi o te mleko w puszcze takie jakie to mleko pokazcie mi prosze jakis obrazek z googli była bym wdzięczna

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość taaaaaaaaaaaaaaaka jedna
karmel???karmel sie otrzymuje ze smazonego cukru przeciez....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość humGRYPmop
odparuj mleko na patelni mieszajac

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nufsik
kup sobie masę krówkową, czy karmelową i już (w takiej puszce w kazdym wiekszym spolem)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fdgdsgtretetrftert
no to moze ujme tak zeby uzyskac takie słodkie mleko jak jest w tubkach o to mi chodzi :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lilka-kocham słodkości
mleko w niebieskiej puszce, tylko kurcze nie pamietam czy słodzone czy nie ;-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość anastazjaaaa
hej, wrzuc do garnka z wodą puszkę zagęszczonego mleka nieotwartego słodzonego i gotuj przez godzinę po otwarciu masz karmel, ja tak powlekam wafle na pisidżera :))

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lilka-kocham słodkości
a tak przy okazji stosuje to mleko do cista 3 bit:) pysznosci, naprawde polecam, moze probował juz ktos?:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fdgdsgtretetrftert
czyli mleko skondensowane w puszcze tak ? 30 % ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Bardzo ważne żebyś przez cały
czas gotowania miała puszkę przykryta wodą, bo inaczej esploduje :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mnie więcej
tak mleko skondensowane w puszcze :) Ja zawsze gotuje 2 godziny, chociaż słyszałam że 30 minut i można.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lilka-kocham słodkości
ja to gotuje zawsze 2 godziny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie karmel tylko masę toffi
słodzone bo niesłodzone nie zgęstnieje :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość chuckmanka
MNiAM.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fdgdsgtretetrftert
a bez gotowanie jaki ma smak takie jak normalne mleko w tubce ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×