Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstydziuch...

Jaki prezent dla Dziewczyny???????

Polecane posty

Gość Wstydziuch...

Czesc, zbliza sie dzien kobiet i planuje wyslac pewnej waznej dla mnie osobie jakis prezent, mieszka bardzo daleko ode mnie, na drugim koncu Polski. Kiedys bylismy razem, potem sie popapralo, nie mamy kontaktu od wakacji, chcialbym przypomniec jej o sobie, ze tam ktos daleko,mysli o niej. Jakie prezenrty? dziewczyny lubią najbardziej? Kwiaty? Moze perfumy? Moze jedno i drugie? Dysponuje kwotą nie większa jak 800zl. Pomozcie

Gość earl hickey
Jaki prezent dać dziewczynie z którą zerwałem...ale kocham nadal i ona też do mnie coś czuje...musze ją zapewnić po prostu o swojej miłości ,prezent albo co zrobić żeby wiedziała że ją kocham szczerze

Gość wyslij jej
bukiet poczta kwiatowa i dolacz bilecik z jakims tekstem od siebie. Na poczatek to ma byc gest pamieci a nie jakis zobowiazujacy prezent.

Jak masz do dyspozycji 800 PLN- ów to kup jej u jubilera złoty medalion (ok 500 PLN-ów) w kształcie serca ... taki otwierany, w środku jest miejsce na 2 zdjęcia na pewno Jej się spodoba :)

Gość oczywiście że
myślę że 800 stów to przesada może po prostu powiedz jej otwarcie co czujesz

ja stawiam na perfumy i kwiaty - może light blue d&g albo midnight poison Diora( są bossskie), albo bransoletkę (na bank wiesz jakiego typu biżuterię lubi) za 800 zł kupisz już taką z troszkę wyższej półki - wiesz w sumie nie musiszcałej kwoty na nią wydawać ja bym się ucieszyła z perfum i kwiatów - kocham perfumy i ich nigdy dość chociaż niezła kolekcja już się uzbierała to każde kolejne są dla mnie super prezentem