Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smoi38

nie chcę się z nim rozstać, a coś wisi w powietrzu. RATUUUNKUUU

Polecane posty

Gość smoi38

przed chwila zobaczylam, ze ktos juz zalozyl taki topic jak moj ten ktory pisze. Ja tez czuje ze moj zwiazek sie rozpada, powoli....ciagle jestem zdenerwowana - bo ni ewiem co on robi...npo. teraz juz 1h nie odpisuje, nie wiem czemu...kiedy mnie cos wzielo, kiedy zaczelam cos wiekszego do niego czuc, to on milczy :( jest mi tak strasznie smutno, lzy mi leca po policzkach...czuje sie olewana, ciagle narzekam mu, nie wiem sama co zrobic! :(

Gość Nati_załamana87
Przechodze to samo, cały czas mnie olewa, ciągle jest niby zapracowany... Wczoraj się pokłócilismy bo znowu nie miał c\asu do mnie przyjechać i się od wczoraj nie odzywa, postanowiłam tym razem ze pierwsza nie napisze, tylko już prawie nie wytrzymuje, chodze cały czas poddenerwowana:/

Gość smoi38
no własnie...ja nie wiem co z nimi jest :( moj sie nie odzywa 1h, jestem taka podejrzliwa :( ....chcialam sie wczoraj z nim spotkac, ale nogi go bolaly, nie chcialo mu sie...co gorsze- w piatek byl nasz \"pierwsze raz\" , i teraz kiedy ja potrzebuje wiecej czulosci, on jest zimny i olewczy :(

naucz się cierpliwości. napisze to co na innym temacie: zajmij się czymś innym a nawet nie zauwazysz jak zadzwoni albo napisze.

z jednej godziny robisz dramat? dziewczyno ogarnij się, trochę realizmu:o rozumiem jakby cały dzień milczał, czy kilka dni...ale tak?

Gość Nati_załamana87
Też powoli staje się podejżliwa, tylko lepiej nie robie scen żeby później nie było że przeze mnie sie wszystko sypie... Nie wiem co się z tymi facetami dzieje...