Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorothy_24

ból w jednej piersi - co to może być?

Polecane posty

Gość Dorothy_24

Proszę o poradę, ponieważ mam problem i ne mogę wytrzymać ze stresu. Zawsze przed miesiączką odczuwam bolesność piersi, są wtedy lekko powiększone i wrażliwe na dotyk, jednak tym razem jedna pierś bolała mnie znacznie bardziej nawet przy niewielkim ucisku, lub przy gwałtownym ruchu (myślałam jednak że to przypadek). Teraz jednak jestem już po miesiączce, ból już nie jest dotkliwy, ale jednak przy mocniejszym ucisku odczuwam ból (utrzymujący się jeszcze przez kilka sekund od uciśnięcia). Co to może być, bo zmiany w piersiach kojarzą się niezbyt dobrze. Poza tym nigdy nie badałam sama piersi, bo są bardzo małe i jakoś wydawało mi się, że nawet bez samokontroli coś wyczuję. W tej bolącej piersi trudno mi stwierdzić teraz czy wyczuwam guzki itp. może w jednym miejscu małe zgrubienie, ale nie wiem czy tam było, czy nie :( help!!!

Gość ....finka
Pomoze picie nalewki z nagietka .....Wiecej o niej i nie tylko na ;Choroby kobiece -porady .....Nalewka min poprawi prace jajnikow ...to i nie bedzie dolegliwosci piersi .

może to jeszcze objawy związane z miesiączką, poczekaj jeszcze 2-3 dni, potem zgłoś się do lekarza, on Cię pewnie uspokoi