Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfkef

Bardzo długie włosy - KTOŚ MA??

Polecane posty

Gość sfkef

Miałam od dziecinstwa marzenie o długich włosach, niestety moja mama zawsze mi obcinała na krótko twierdzac ze i tak miałam cienkie to takie długie brzydkie by były :( dopiero teraz bedac dorosła moge (mysle) spełnic marzenie. Mam włosy za ramiona jakies 5-6 cm. Kiedys miałam cieniowane i grzywke wiec kazdy wlos innej dlugosci, a chcialabym miec dluugie i tylko koncowki wycieniowane.... Czy któras z Was ma długie włosy za pupe?? jak o nie dbacie?? ile lat wam tak rosły?? zawsze jak widzę osoby z takimi włosami to lezka z oczka..

Gość kikiaaaa
ja ma dlugie, ciemne krecone, ale prostuje

Gość sfkef
odpowie ktos na moje pytania???

Gość hej12345
Wszystko zalezy od tego jaka masz konstrukcje włosa czy sa cienkie czy grube z natury czy wypadaja czy szybko rosną czy farbujesz...?.Ja mam włosy do pasa zapuszczałam tez z takich do ramion 6 lat ale regularnie podcinałam ,zauwazyłam ze im dluzsze tym szybciej rosna u mnie ale nie jest to chyba reguła..Ogólnie najlepiej sie czuje w dlugich wlosach ale wymagaja one starannej pielegnacji zeby byly blyszczace i zdrowe wbrew pozorom to nie jest tak ze wystarczy rozpuscic i wygladaja dobrze prawidlowo dobrane kosmetyki i wizyty u fryzjera nie rzadziej niz przy krotkich włosach...pozdrawiam i zycze cierpliowosci

Gość sfkef
jako dziecko miałam b. cienkie. Teraz mam takie średnie, co do wypadania to zdarza sie choc starannie czesze z odżywką, jest to nie uniknione. Co do farbowania to co kilka miesiecy jak sa juz odrosty 4-5 cm, tak samo prostowanie sporadycznie (z natury lekkie fale, ale raczej proste). Mówisz 6 lat??? qrcze, dłuuglo strasznie...

Gość AnielaAniela
ja mam bardzo geste i grube wlosy szybko rosna jak dbam ? hmm do niedawna uzywalam tylko szamponu palmolive takie duze butle jest kilka rodzajow ja bralam zazwyczaj fioletowy albo zielony nie prostuje rzadko susze same schną jak musze szybko wyjsc to wtedy biore suszarke i uzywam jedwabiu w plynie bardzo fajna rzecz wlosy sa miekkie odzywione i ladnie pachna pozdrawiam

Gość AnielaAniela
dodam ze z krotkich do takich za ramiona zapuszczalam 1 ROK !!!!! 6 lat to bardzo dlugo moze to zalezy od wlosow ja od dziecka mialam geste i grube kolezanki skarza sie na polamane koncowki ja takich nie posiadam , jakies 2 lata temu zniszczylam swoje rozjasniaczami chcialam byc blondynka ale o dziwo po zcieciu na krotko w rok zregenerowaly sie i odrosly az za ramiona w sloncu minia sie kolorami teczy

Gość Joanna Beszrtajn
u mnie okapnik najdluzszy ;]

Gość hjhjhjhjhjh
Okropnie wyglądają takie długie kudły... Za łopatki to max.