Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabka11

Zrobiłam coś okropnego -Pomocy!!

Polecane posty

Gość żabka11

dzisiaj zrobiłam cos okropnego . Weszłam na pocztę mojego chłopaka, z ktorym jestem 1,5 roku, ufamy sobie, wiec znam chasło i on moje tez. Cos mnie podkusiło, aby przeczytac jego pocztę. i Zawiodłam sie na nim bardzo. Okazało sie, ze rok temu korespondował z dziewczyną. Coś mi o niej mówił, ze pisała, ale szybko zakonczyli znajomość. tak mi powiedział, i oszukał mnie. Pisali przez jakis czas i to on bardziej ją podrywał, Pisał ze ma fajne fotki, i ze szkoda ze nie da ich sie powiększyć, co u niej słychac, pozdrawiał ja przez znajomych, pytał o plany i sam pisał o swoim zyciu. ale nie napisał nic o nas. Jestem załamana. nie wiem co robic. ale nie mogę tego tak zostawić, muszę mu o tym powiedziec, ale mam sie przyznac ze na jego poczte weszłam? Bardzo sie na nim zawiodłam. Kochalism sie i jeszcze wczoraj przezylismy cudowną noc. To wszystko działo sie rok temu, ale nadal czuje sie zdradzona, zawiedzona, i nie wiem co teraz robic?? Dziewczyny pomóżcie mi, bardzo proszę. Napiszcie co myslicie o moim chłopaku. czy warto do tego wracac gdyz działo sie to rok temu?? Czy udawać że nic sie nie stało?Gorąco pozdrawiam.!

Gość wysięk ropny z penisa
Idź do ojca, klęknij do jego szabelki i ohoczo wypoleruj mu głowicę.

Gość zabka11
nie:(

Gość JA././
Ja bym powiedzila

Gość lolllooiiww22
napisze Ci tak.jesli Ci na nim zalezy to daj spokoj z mowieniem mu bo jeszcze Ty na tynm bardziej ucierpisz ,bzyknij sie z jakim s kolesiem tak zeby sie odwdzieczyc i spoko bo jak mu powiesz to on straci zaufanie do Ciebie i wzajemnie beziecie sie oskarzac moze jeszcze rok temu nie kochal Cie jak teraz daruj mu

Gość odsylam do Heraklita
mawronka pojebalo cie? :-o

Gość fgbnhujjym
mawronka pipo, 😡

mawronka myslalam ze masz troche oleju w glowie, ale widac ze sie mylilam autorko, ot i okropna rzecz:| pewnie paragraf na to tez sie znajdzie nie?:O

Gość żabka11
eh... zależy mi na nim, kocham go. jeżeli mu tego nie powiem, boje się że zrobi to znowu. a ja chcę aby zrozumiał swój błąd, aby mnie przeprosił...aby się zmienił.. ps; i nie pójdę do łużka z innym bo nie byłabym do tego zdolna... w tej chwili poprostu nikt mnie nie intersuje , nawet nie mam ochoty pisac z kims innym ,poznawac nowych ludz...

Gość Joanna Beszrtajn
Toz kobieta stwirzona jest do monogamii a mezczyzna nie - teraz juz to wiesz . . .on musi zapladniac jak najwiecej partnerek a kobieta znalezc tego jednego do wychowywania dziecka . . wtedy by zdrad nie bylo jaby ta teoria nie byla prawdziwa. jestesmy marionetkami w rekach weolucju

Gość żabka11
kurwa kurwa kurwaaaaaaaaa:(