Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyciowa_porażka_stuecia

mocno zdesperowana,by przekreslic zycie?

Polecane posty

Gość zyciowa_porażka_stuecia

a mianowicie mam 21 lat juz od pol roku nie moge znalezc pracy, jestem na utrzymaniu rodzicow zreszta podobnie jak mo brat ktory tez jest bezrobotny. brakuje nam pieniedzy. ciagle widze jak moja mam musi sie "szczypac" z kazdym groszem. dostałam ostatnio propozycje zeby zarabia chociaz przez jakis czas swoim ciałem... mam wielki dylemat, pochodze z katolickeij rodziny i szanuje sie bardzo ale bieda mnei tak cisnie , mam dosyc juz !!!!!! nei wiem co mam robic...ehhh

Gość syf kiła i mogiła
żadna praca nie hańbi, korona z głowy nie spadnie, jak ciałem będzisz zarabiać na chleb :)

Gość anitka1990808
a skad jestes ?

Gość uuuupppp
z tego sie juz pozniej nie wychodzi nawet jesli dzis wydaje ci sie inaczej. najpierw masz sponsora, pozniej innego, lata leca, latwa kasa. pozniej jestes juz "stara" i nikt cie nie chce wiec ladujesz w burdelu. dzis nie wierzysz, ale za kilka lat.. nie marnuj zycia jest wiele innych mozliwosci.

Gość zaaatakoana anaa
dupa nie mydło , nie zmydli sie

ja bym swojego ciała nie oddała jakiemuś oblechowi który ma kasę i myśli że każda pannę może kupić. Nie możesz się zatrudnić jako kelnerka czy przy opiece nad dzieckiem? wiadomo, kasa z tego wielka nie jest ale zawsze to coś.

Gość syf kiła i mogiła
przebierz się w Rumunkę i idź w miasto

Gość syf kiła i mogiła
a jak masz taki dylemat, to na pewno byś znalazła prace, tylko pewnie się nie chcę, np przy rozkładaniu towaru - tam nie potrzeba wielkich umiejętności, a jak mialas propozycje, żeby zarobić swoim ciałem to pewnie jesteś reprezentacyjna więc na hostessę startuj