Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia_xc/

SPOTKANIE z GG/CHAT... jakie wrazenia?roczarowanie czy milosc?

Polecane posty

Gość Kasia_xc/

Ja pisze z facetem z gg, juz 2 miesiac za tydzien spotkanie ,bardzo sie boje mam jedna jego fotke , boje sie rozczarowania,:(CIEKAWE CZY JEST TAKI JAK SOBIE GO WYOBRAZAM mysle ze fotka nie odzwierciedla wiele

Gość Kasia_xc/
napiszcie cos :(

Gość taka sobie jedna baba
na pewno nie jest taki jak go sobie wyobrażasz:( nie nastawiaj sie na wielkie fajerwerki..wieksze prawdoodobieństwo rozczarowania...aczkolwiek sukces tez jest mozliwy. najlepiej podejsc do tego na luzie..

Gość dziewcze24
uważaj....ale bądź dobrej myśli raz facet wysyłam mi fotki, wyglądał jak model... dałam sie nabrać.... spotkanie - żenada... nie wiedziałam jak uciec :) drugi raz - fotki nieciekawe, ale wnętrze cudowne --> spotkanie i miłość :D okazał sie mega przystojnym gościem :) może być różnie :)

Gość Kasia_xc/
wiecie czego najbardziej sie boje, ze jak sie sobie nie spodobamy to skoncza sie nasze rozmowy .. a szkoda juz sie od nich uzaleznilam i zniknie jego obraz taki jak sobie wymarzylam:(

Gość dziewcze24
tak, rozumiem to... miałam dokładnie tak samo.... takie uczucie pustki :( a nie mozesz poprosić o więcej zdjęc ?? znacie sie z chatu jakiegos ??

Gość PigiSweet....
ja rozmawiam z chłopakiej już 2 miesiące na gadu gadu bardzo zaprasza mnie do siebie.jedyne co mnie martwi to to iż miałam tam jechać na jakieś dwa dni i on proponuje bym zatrzymała się uniego.nie nalega tylko proponuję..a najbardziej martwi mnie to że on nie wzbudza żadnych podejrzeń :D kurde jak nigdy nikomu nie ufałam tak on wzbudzą jakieś takie zaufanie...:D chyba się zakochałam troszkę przez to gg..:D:Dteż jestem ciekawa czy to będzie jedno wielkie rozczarowanie czy miłość :D

Gość Kasia_xc/
z interii, prosilam ale mowil ze nie ma , on ma moich duzo

Gość Kasia_xc/
dziewcze 24, rozczarowalas sie? ja bardzo sie tego boje, Wlasnie moj tez wzbudza takie zaufanie, ale ja bym nie pojechala mimo wszystko

Gość gfgdgsd
a jak to mozliwe, ze ludzie z gg czy chatu są fajniejsi (wewnetrznie) przez komputer niz w realu?

Gość PigiSweet....
wiesz ja to sobie wyobrażam tak że ja będę w hotelu i będziemy przez te dwa dni spędzać razem czas ale rozchodzić się wieczorem ja do hotelu on do domu...

Gość dziewcze24
ja jestem od 8 mcy z chłopakiem poznanym przez net to własnie ten drugi przypadek o którym napisałam, ale to on przyjechał do mnie pierwszy ... ja pojechałam dopiero po kilku miesiącach... nie jechałabym na Twoim miejscu teraz kasiu a nie ma aparatu, komórki ??

:) a ja z gościem pisze juz rok... śietnie sie dogadujemy i wogóle;) ale on nie zaproponował jeszcze spotkania, ja pierwsza nie chce sie wychylać... poza tym nie mamy swoich zdjec... tez z tego powodu dałam mu swój numer gg na czacie bo nie chciał zdjecia, nie pytał o wygląd tak jak niektórzy napaleńcy... taki fajny mi się wydaje:)

Gość PigiSweet....
my piszemy ze sobą jakieś 3 miesiące

Gość Kasia_xc/
wiecej o fotke prosila nie bede , mam jedna ok,ja do niego nie jade , on do mnie , strach mi nie pozwala to fajnie ze jestescie razem juz tak dlugo , jaka was dzieli odleglosc?

Gość Kasia_xc/
PigiSweet a on do ciebie przyjechac nie moze i mieszkac w hotelu? nie boisz sie?

Gość dziewcze24
no raz, właściwie dwa razy sie rozczarowałam, ale ten ostatni raz wręcz przeciwnie :) jeśli go bardzo lubisz moze to pozwoli Ci spojrzec na niego przez różowe okulary jeśli nawet byłby jakiś mniej przystojny ;)

Gość PigiSweet....
on chciał przyjechać ale jakoś nie wiem jak to wyszło że ja do niego mam przyjechać :D :D zastanawiam się czy nie zrobić tak że on do mnie..to nie będzie dla niego problemu bo bardzo mu zależy na mnie i spotkaniu...

Gość Kasia_xc/
dziewcze24 mam nadzieje ze wszystko bedzie ok , ale tak bardzo sie boje ze szok! tydzien szybko minie wrrrr i moze nasza znajomosc tez po spotkaniu

Gość dziewcze24
ponad 300 km :O no masz racje więcej nie proś, ale ja myśle że bedzie ok :)

Gość Kasia_xc/
PigiSweet niech on przyjedzie , po co masz sie fatygowac to facet POWINIEN PIERWSZY:P

Gość Kasia_xc/
kasia a nie jestes jak wyglada ten twoj fajny facio:P

Gość PigiSweet....
no tak powinno być tylko że on mieszka w dużym mieście a ja w małym więc u niego jest co robić więcej hoteli i większa swoboda..no jeszcze z nim porozmawiam na ten temat

Gość Kasia_xc/
dziewcze moj 250/:(

jestem ciekawa:) jak cholera:D no ale co zrobić:) wiem ze studiuje na tej samej uczelni co ja, wiec czasem tak siedze i obserwuje który to mógłby być:D:D

Gość Kasia_xc/
dziewcze ufasz mu , ta odleglosc ,, no w iesz co mam na mysli

Gość Kasia_xc/
kasia oo kurde a to ciekawe oj bardzo!!!!!!!!

Gość dziewcze24
jestem bardzo ciekawa jak wam pójdzie życzę jak najlepiej :) a z jakich czesci Polski jestscie ?

Gość dziewcze24
Tak ufam mu w 100% ale to zalezy od człowieka :) jestem zupełnie spokojna, zreszta mam dobry kontakt z siostra to kablowałaby jakby co ;)