Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra111

Robienie facetowi dobrze ustami

Polecane posty

Gość sandra111

Wczoraj rozmawialam sobie tak z facetem i wychodzi na to,ze on nic nie czuje jak mu robie dobrze ustami. Chociaz czasami czuje.. Obchodze sie z jego penisem dobrze.. Lubie ssac jego jądra, penisa. Robie kóleczka języczkiem na jego zoledziu. Nie raz dodaje do tego wszystkiego raczke.. I slysze czasem jego "ohhh, ahh..." I powiem szczerze, ze lubie robic mu dobrze przez usta. Tylko czy ja robie cos zle?? ;/

Gość krzys 23
jak nie czuje to docisnij mocniej jezykiem czy mocniej obejmij ustami penisa ..MOze robisz to za delikatnie

Gość krzys 23
pamietaj z penisem nie mozna delikatnie . JAk sie go scisnie to trysnie

Gość sandra111
Przed wczoraj mocniej robilam ustami i faktycznie to czul ;) Ale jakos mnie to zmartwilo.. Wiem dobrze, ze penis jest mniej unerwiony niz kobiece narzady ;)

Gość krzys 23
no wlasnie . Uwazaj na zeby ale nie boj sie mocno go objac ustami

Gość sandra111
Zawsze uwazam na zeby ;) A co jeszcze faceci lubia? Tak wiem, ze kazdy facet lubi co innego ;)

Gość krzys 23
Obchodze sie z jego penisem dobrze.. Lubie ssac jego jądra, penisa. Robie kóleczka języczkiem na jego zoledziu lubia własnie to ..

Gość sandra111
No ok ;) Dzieki za rade ;)

Gość krzys 23
a przed akcja wlasciwa to chyba tak jak kobiety jakis masaz plecow , itd...

Gość samamamama
a jak ja robie mu dobrze ustami to on dochodzi doslowie w minute... :/ jak myslicie? cos robie zle? To dla niego dobrze czy zle? Mam myslec ze tak go to podnieca ze tak szybko dochodzi? czy wlasnie na odwrot?:/

Gość krzys 23
rowniez oprocz nacisku jest wazna szybkosc .. Wolne ruchy głową nie zaprowadza go na szczyt. PRawidlowo jest tak ze na poczatku wolno a potem coraz szybciej.

Gość moja rada............
ssij,a nie liz...ja sie zasysam i sune w gore i w dol...2 minuty i dochodzi

Gość krzys 23
samamamama raczej dobrze , ale powinnas robic wolniej albo delikatniej . Niewatpliwie potrafisz to robic , bo kazdego faceta mozna tak szybko zalatawic , ale raczej 1 minuta to za szybko . Najlepiej jak dojdzie , tak miedzy 7-12 minut Postaraj sie zmniejszyc pobudzenie . Stopiniuj je powoli , a nie od razu

Gość krzys 23
2 minuty i dochodzi tez za szybko . MOze od czasu do czasu takie cos jest dobre , ale 2 minuty przyjemnosci to raczej stanowczo za mało. mozna przeciez ssac i lizac jednoczesnie

Gość krzys 23
jezeli dochodzi w 2 minuty ,to zwyczajnie rob powolne ruchy okrezne i nie ssij mocno . Gdy minie 5 -7 minuta zwieksz pobudzenie zeby doszedł . CZasem dochodzenia mozna sterowac. Wystarczy odpowienio dawkowac pobudzenie partnera...Powinnyscie to po jakims czasie opanowac

Gość Intim
Najwazniejsze to nie dotykac penisa zebami, penis jest bardzo delikatny.