Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plus_que_parfait

typ impezowicza - warto sie w to pchac?

Polecane posty

Gość plus_que_parfait

poznalam ostatnio na impreze fajnego chlopaka, to znajomy moich znajomych ktorego wczesniej nie znalam, spodobal mi sie, ja jemu tez, ale jest jedno ALE. to typ imprezowicza, tam poleci tu poleci, tam pusci oczko, tu kogos zbajeruje. Boje sie takich typow, nie chce wdepnac i potem plakac. Mozliwe zeby ktos taki byl wierny?

Gość plus_que_parfait
podnosze:)

Gość r496597
jeśli zależy ci na wierności - nie pchaj sie w to

Skoro już się zastanawiasz, to chyba jednak nie warto... bo z czasem może być tylko gorzej w takich wypadkach... Tu vas trouver un autre mec, t'inquietes pas, Plus-que-parfait. J'y crois. Bisou

Gość Clara Veritas
Powiem Ci, z doswiadczenia, ze nie warto... To sie ma we krwi i on bedzie imprezowal poki bedzie mial sily w nogach, czyli tak de facto gdzies do 50, 60 tki, a moze i dluzej, prawdopodobnie bedzie podstarzalbym lovelasem podjezdzajacym porshe (o ile dorobi sie pieniedzy) pod club i wyrywal nastolatki. Ok, moze sie zagalopowalam, ale raczej uciekaj gdzie pieprz rosnie, radze Ci... Inaczej mozesz wylac morze lez tak jak ja wylewalam

Gość Clara Veritas
A co do wiernosci, to z pewnoscia czas jakis wierny Ci bedzie, ale przypuszczam, ze nie lezy to wjego naturze. Bedzie ciagle musial sie dowartosciowywac tym "puszczaniem oczek" i "bajerowaniem", bo Ty juz mu przestaniesz wystarczac. Zainteresuja go kolejne trofea, chociaz niekoniecznie musi to oznaczac zerwanie zwiazku. Powiem inaczej, jesli masz silna psychike i mocne nerwy, a takze wiele tolerancji to pchaj sie ;)

Gość IU5rf6rd
w to to się nie opłaca pchać ale na to jak najbardziej !