Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Penetratorka

Duchy...

Polecane posty

Czy ktoś widział ? spotkał się z nimi ? lub zna jakieś prawdziwe ciekawe historie ? wogóle co o tym sądzicie ? piszcie !!:)

Ja wierze i się boje :P Znam kilka historii, ale nie chce mi się pisać bo i tak są takie zwyczajne, że ktoś zobaczył i to wszystko

Gość nie znam żadnych historii
ale w dzieciństwie (ok 3-4 lata) rozmawiałam ze swoją prababcią, a raczej z jej zdjęciem, które wisiało na ścianie - i było to dla mnie coś zupełnie oczywistego. Te moje rozmowy - zaznaczam - dialog, czyli i jej głos - słyszeli domownicy i wpadali w lekką panikę wówczas :-)

Gość znak rozpoznawczy
cóś w żartobliwy nastrój popadłes kabelku :D

Gość znak rozpoznawczy
taa... to może przestawisz się na powrót z wegetacji przed monitorem na zycie? ;) Przestaniesz wówczas straszyć małolaty na kafe :D

kabel, :D ja tam radzę bardziej bać się żywych niż umarłych

Ja w sumie chyba nigdy nie widziałam, ale wierzę w duchy, w jakieś energie, boję się ich...

znak rozpoznawczy>>> wegetacje ? to jest zarezerwowane dla tych co siedza w domach bez pracy ...ja moge posiedziec ty kilka godzin w weekend i wieczorami w ciagu tygodnia ...to ma byc wegetacja ? jestem zbyt zajetym czlowiekiem i jeszcze cos ....nie interesuje mnie wiek kogokolwiek tak wiec nie wiem kiedy pisze malolata a kiedy osoba dorosla ....nigdy nikogo nie pytalem o wiek ;)....zreszta o nic nigdy nie pytam jesli nie jest to zwiazene z tematem :P

Gość znak rozpoznawczy
satanistyczny, jestes na dobrej drodze.. kto wybrał zycie bez Boga, tego On nie zmusza do swojego towarzystwa po śmierci.. Jedno ale: BÓG JEST MIŁOŚCIĄ A więc wybierasz istnienie miłości pozbawione :O Aczkolwiek wybór masz wolny :classic_cool:

Gość znak rozpoznawczy
to był żart kabelku ;) a co do wieku - sposób w jaki kafeteriusze wyrażają swoje poglądy, same poglądy oraz skala naiwności jest jakimś tam przybliżonym miernikiem wieku :) w tym wypadku - nikt poza małolatami się nie przestraszy :D

;)...czy ja wiem czy wlasciwym miernikiem ? hmmm czasem dorosle osoby pisza ze O bozele :D smarki zas czesto dojzale .... ale jak tak piszesz ;)....to BUUUUUU malolaty ! ;)