Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atrakcyjny tomek

OPOWIADAJCIE KAWAŁY

Polecane posty

Przychodzi facet do lekarza z zaba na glowie. Lekarz pyta: - W czym moge pomoc? a zaba na to: -Cos mi sie do tylka przykleilo!

Gość fasolenka
ida dwa koty przez pustynie, idą , idą i nagle jeden mówi do drugiego, ej Ty stary, ja juz nie ogarniam tej kuwety

Slon i mrowka bawia sie w chowanego. Mrowka mowi: - Ty liczysz, a ja sie chowam. Slon wiec zaczyna liczyc. W koncu zaczyna szukac mrowki, jednak bezskutecznie. W pewnym momencie zdenerwowany mowi: - A mam cie w dupie! Wychodz wreszcie! - A skad wiedziales, ze schowalam sie w twojej dupie? Podgladales?

Gość ewentualniee
wklejam z rana 15:42 Troll Molowy Pewna panienka z tzw. prowincji namiętnie kochała kino. Cały ten filmowy świat kusił tak mocno, że postanowila zostać aktorką. Nie była zbyt rozgarnięta, więc nie wiedziała jak się do tego zabrać. Ktoś znajomy poradził jej: - Skontaktuj sie z Polańskim, ten podobno lubi pomagać dziewczynom... Któregoś dnia będąc w Warszawie udała sie do Polsatu. Zagubiona wśród wielu ludzi w budynku, nie wiedziała gdzie iść. Korytarzem akurat przechodził jakiś młody facet z wielkim statywem na plecach. Wyglądał na ważnego, więc panna zagaduje: - Przepraszam pana, bardzo zależy mi na rozmowie z Romanem Polanskim. Czy mógłby mi pan pomóc? - Dziewczyno, Polanski mieszka we Francji i załatwienie takiej rozmowy to co najmniej 300 złotych. Masz tyle!? Panienka: - Nie mam żadnych pieniedzy, ale zrobiłabym wszystko aby porozmawiać z panem Polańskim. - Wszystko?? - Tak... Wszystko!! Po takim oświadczeniu, facet każe dziewczynie iść za sobą. Wchodzi do najbliższego pustego pokoju i mówi do niej: - Zamknij drzwi i chodz tu. Zrobiła to co powiedział. A on wtedy: - Klekaj na kolana i otwórz ten zasuwak. Otworzyła. - Wyjmij to co tam jest. Wyjęla, trzymąjac rzecz w obu rekach. Wtedy facet powiedział: - Dobra, zaczynaj. Dziewczyna zbliża usta i cichutko: - HALO... PAN ROMAN???

Czym się różni blondynka od Boga? -Bóg jest miłosiernie nieograniczony a blondynka niemiłosiernie ograniczona XD

Gość fasolenka
ida dwa pomidory przez ulicę jednego przejechał samochód, i ten drugi do niego mówi ej! ketchup idziemy!

Gość mirra i kadzirra
Idzie baba do lekarza a lekarz tez baba :D:D:D:p

Gość fasolenka
wchodzi facet do windy a tam schody...

3 mrowki postanowily, ze zwiedza rozne zakamarki ludzkiego ciala i ze za jakis czas sie spotkaja i opowiedza o swoich przezyciach. Jedna mrowka weszla do nosa, druga do ucha, a trzecia do dupy. Po kilku dniach spotykaja sie aby opowiedziec o swoich przezyciach. Mrowka, ktora byla w nosie mowi: - ja to mialam mnostwo kisielu do jedzenia. Mrowka, ktora byla w uchu mowi: - a u mnie bylo miodu pod dostatkiem! Na koniec trzecia mrowka mowi: - wy to mialyscie dobrze, tylko pozazdroscic. Mnie to tylko ciagle czarne metro gonilo!

Spotykaja sie dwa koguty i jeden drugiego pyta: - Ty z ta kura to chodzisz na powaznie czy tylko dla jaj?

Jasiu przychodzi do mamy i pyta: -mamo, mamo! co mam napisać w walentynce dla mojej dziewczyny? mama na to: -napisz coś romantycznego i coś od siebie. jasiu usiadl i pisze : "na górze róże, na dole fiołki ssij pałę"

maz wraca z pracy i od drzwi zaczyna ...Kochanie ja to chyba zboczony jakis jestem :O dlaczego skarbie ? pyta zona ....a bo widzisz dzis mialm ochote wolozyc fiutka w obieraczke do warzyw... eeee tam zona skwitowala ,kazdy ma ochote an jakies fantazje ;) nastepnego dnia maz wraca z pracy zdolowany :O ...kochanie wywalili mnie z pracy Co sie stalo pyta zona?....wlozylem fiutka w obieraczke i mnie zwolnili :O...a co z obieraczka ? pyta zona...Mąz na to : ja tez zwolnili ;)

Jeden chłop wylazł w parku na ławke i zaczyna sie drzec : - Precz z hipokryzja ! Ludzie patrza zdziwieni, a chłop : - Precz z pazernoscia ! Coraz wiecej gapiów przystaje, a ten dalej : - Precz z pedofilia ! W koncu jakas babcia nie wytrzymała : - Panie , cos sie pan tak do tych ksiedzy przyjebał ?!?!?

Chlopak odprowadza swoja dziewczyne do domu po imprezie. Kiedy dochodza do klatki, facet czuje sie na wygranej pozycji, podpiera sie dlonia o sciane i mowi do dziewczyny: - Kochanie, a gdybys mi tak zrobila laseczke... - Tutaj? jestes nienormalny. - Noooo, tak szybciuko, nic sie nie stanie... - Nie! a jak wyjdzie ktos z rodziny wyrzucic smieci, albo jakis sasiad i mnie rozpozna... - Ale to tylko "laska", nic wiecej... kobieto... - Nie, a jak ktos bedzie wychodzil... - No dawaj nie badz taka... - Powiedzialam ci ze nie i koniec! - No wez, tu sie schylisz i nikt cie nie zobaczy, glupia. - Nie! W tym momencie pojawia sie siostra dziewczyny. w koszuli nocnej, rozczochrana i mowi: - Tata mowi ze juz wyrzucilismy smieci i masz mu zrobic tę laskę do cholery, a jak nie to ja mu zrobie. a jak nie, to tata mowi, ze zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie reke z tego domofonu bo jest ku... 3 rano

Gość zozolioleole
- Karolu, po tym, co zaszło między nami ostatniej nocy, chyba powinniśmy jakoś zacieśnić nasze stosunki... - W porządku. Przybij piątkę!

Gość malanowski
kolejka w aptece... młody chłopak kupuje smakowe prezerwatywy... farmaceutka pyta JABŁKOWE? niee WIŚNIOWE? niee TRUSKAWKOWE? niee Za chłopaczkiem stoi babcia i mówi CO TY SYNKU BĘDZIESZ KOMPOT GOTOWAŁ,CZY SIĘ PIERDOLIŁ?

Facuś pewien się dowiedział, że żona go zdradza z niejakim panem Ryśkiem. Postanowił mu nastukać, co oczywiste. W dzień zaplanowanej randki skrył się w szafie i czeka na pana Ryśka. I wchodzi: adonis, z uśmiechem Żebrowskiego, pięknymi włosami, charyzma od niego aż bucha, ubrany wzorcowo, pachnący, cudny, elegancki. Zaczyna się rozbierać, odsłania idealne ciałko, muskularne, doskonałe. Mężczyzna w każdym calu. Potem rozbiera się żona: grubawa, krzywe nogi, cellulitis tu i ówdzie, nieświeża ogólnie. Facet w szafie: kurwa, jaki wstyd przed Ryśkiem...